Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Dědek Kořenář Ďatelina zmes 200 ml

Dědek Kořenář Ďatelina zmes 200 ml Zväčšiť
Výživový doplnok. Pre ženy, menštruácia, dojčenie, menopauza.

35,17 € s DPH

Dědek kořenář

Dostupnosť: Skladom

Ďatelina zmes kombinuje byliny, ktoré sú tradične využívané na podporu zdravia žien. Obsiahnuté byliny podporujú predmenštruačné a menštruačné zdravie a komfort (malina, fenikel, alchemilka, rebríček), tiež prispievajú ku komfortu pri menopauze (ďatelina, fenikel, chmeľ). Priaznivo ovplyvňujú normálne trávenie, chuť do jedla a vylučovanie (fenykel) a podporujú metabolizmus tukov (harmanček, rebríček). Majú priaznivý vplyv na imunitu, činnosť obličiek (žihľava, fenikel). Prispievajú k produkcii mlieka u dojčiacich žien (fenykel), dodávajú pocit energie a sviežosti (žihľava, alchemilka), podporujú upokojenie a relaxáciu harmanček, chmeľ) a zachovávajú normálny stav pokožky, vlasov a nechtov (žihľava).

Zloženie: Aqua, Alcohol (obj. ), Fragaria vesca (jahody), Urtica dioica (žihľava), Rubus idaeus (maliník).

Použitie: 1–4 (1–2 čajové lyžičky) rozmiešajte v 100–250 ml teplej alebo vlažnej vody či slabého čaju. Neodporúčame používať minerálnu ani perlivú vodu. Podávajte 2–4× denne mimo jedla. Vhodné na dlhodobé užívanie. Nápoj nie je vhodný na zapíjanie liekov. Určené na pitie po zriedení. Odporúčané riedenie pre nealkoholický nápoj je 1:80. Sediment bylinného pôvodu je prirodzenou vlastnosťou výrobku.

Balenie: 200 ml

Upozornenie: Doplnok stravy. Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote v dobre uzavretom obale mimo dosahu detí. Chráňte pred svetlom a mrazom. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je náhradou pestrej stravy. Nie je určené deťom do 3 rokov.

Dodávateľ: NOVY s.r.o., Přeloučská 226, 530 06, Pardubice - Staré Čívice

Napísať recenziu

Dědek Kořenář Ďatelina zmes 200 ml

Dědek Kořenář Ďatelina zmes 200 ml

Výživový doplnok. Pre ženy, menštruácia, dojčenie, menopauza.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.