Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

TCM Herbs Pohladenie medvedíka pandy 100 tbl.

Pohlazení medvídka pandy 100 tbl. Zväčšiť
Doplnok stravy.

15,20 € s DPH

TCM Herbs

Dostupnosť: Skladom

Zloženie (1 g vyrobený z 5 g bylín): Rehmania lepkavá uprav. - koreň, třemdava drsnoplodá - koreň, pivonka červená - koreň, pivonka polokřovitá - kôra koreňa, kotvičník zemný - vňať, ledebouriela seselovitá - koreň, lopater krehký - vňať, zimolez japonský - kvet, portulaka zelená - vňať, klanošanta jemnolistý - kvet, sitina rozložitá - dreň stonky, sladké drievko - koreň, mikrokryštalická celulóza (MCC) 1%.

Dávkovanie: 3x denne 4 tabletky, deti od 3 rokov 3x denne 2 tabletky (v Číne používajú v prípade potreby a intenzity ťažkostí dávku 2 - 3x vyššiu). V prípade vynechania alebo zabudnutia jednotlivé dávky možno užiť nasledujúcu dávku v dvojnásobnom množstve (napr. Pri opomenutí rannej dávky 4 tabliet si na poludnie možno vziať 8 tabliet, rovnako tak namiesto 3x denne 4 tablety možno užiť ráno a večer 2x6 tabliet a pod.). Tablety sa majú užívať najlepšie 15 minút pred jedlom alebo 30 minút po jedle (neznamená to nutne jesť!) A to možno niekoľkými spôsobmi:
  • Jednoducho prehltnutím celých tabliet a zapitím čistou vodou.
  • Tablety zaliať v pohári 2 dcl horúcej vody, rozmiešať a teplé vypiť (podobne ako horkú kávu, ale tu aj s "bylinným usadeninou").
  • Pre niektoré deti sa osvedčil aj tento spôsob: rozdrviť tablety na prášok a pridať ich do čaju či polievky či zmiešať rozdrvený prášok spolu so Sladovitem (jačmenný slad z predajní zdravej výživy), aby tak boli horké tablety pre nich jedlé.
  • Táto bylinná zmes je možné kombinovať s ďalšími kódmi - viď vyššie Popis podľa tradičnej čínskej medicíny. Vhodné je aj ošetrenie postihnutej kože krémy (na suché svrbivé ekzémy) ako napr. Rakytníková indulona (z drogérie) či nechtíková masť od fy Weleda (DM drogérie) apod.
  • Nepoužívať (podľa tradičnej čínskej medicíny) v prípade: nedostatku horúčavy RE a v tehotenstve
Balenie: 100 tabliet / 30 g (obsah bylín v tabletkách je v maximálnej možnej koncentrácii 1: 5, tzn. Že na 1 g bylinných tabliet je pri výrobe použité 5 g surových bylín)

Upozornenie: Doplnok stravy. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrada petsré stravy. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu a tme pri teplote 15-25 ° C. Chráňte pred mrazom. Neužívať v tehotenstve.

TCM Herbs® bola založená v roku 2001 MUDr. Petrom Hoffmannom, ktorý je tiež majiteľom tejto firmy, ktorá vlastní dovozné práva na import 100% prírodných bylinných produktov z Číny a z Belgicka (Taiwan). Ako už názov napovedá, skratka TCM (Traditional Chinese Medicine) znamená vo svete tradičnú čínsku medicínu a Herbs zase byliny. Spoločnosť vyvinula svoje know how, ktoré MUDr. Petr Hoffmann získal dlhoročnými skúsenosťami vo svojej praxi v tomto odbore a jeho liečebné postupy sú duchovným vlastníctvom a devízou tejto spoločnosti. Firma sa zaoberá tradičnou čínskou medicínou a jej bylinnými produktmi, tj. Dovozom, vývozom, maloobchodným a veľkoobchodným predajom, distribúciou a zásielkovou službou, publikačnou činnosťou, školením, propagáciou v médiách a poradenskou činnosťou v oblasti tradičnej čínskej medicíny.

Dodávateľ: TCM Herbs, s.r.o., U Čierne veže 315/6, 370 01, České Budějovice - České Budějovice 1

Zdroj: www.patentnimedicina.cz

Napísať recenziu

TCM Herbs Pohladenie medvedíka pandy 100 tbl.

TCM Herbs Pohladenie medvedíka pandy 100 tbl.

Doplnok stravy.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.