Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

TCM Herbs 900 Nápoj čínskych MUDRcov 100 g

Náš TIP

Výpredaj!

Nápoj čínských MUDRců 100 g Zväčšiť
Doplnok stravy.

20,80 € s DPH

-0,20 €

21,00 € s DPH

TCM Herbs

Dostupnosť: Skladom

Zloženie (koncentrovaný bylinný prášek (1:5): Slzovka obecná - semeno, mandarinka obecná - perikarp pečený, marhuľa japonská (plod).
Dávkovanie: Doporučená denná dávka je 4 gramy tj. 4 odmerky 1 x denne, najlepšie ráno (miesto čaju či kávy k raňajkám). Deti do 12 rokov užívajú polovičnú dávku. Pripravuje sa ľahko a to zaliatím instantného prášku horúcou vodou (cca 2 dcl) a po poriadnom rozmiešaní sa pije teplý (aj k jedlu). Prípadné častejšie močenie nie je na škodu.

V prípade urýchlenia účinku slzovky (napr. u obezity či u závažnejších problémov) je možné zvýšiť dávkovanie a tento nápoj piť častejšie a to 2 – 3x denne.

Balenie: 100g (obsah bylín v max. možnej koncentrácii 1:5, čo v našom prípade zodpovedá 500 g instantného prášku, z ktorých je možné pripraviť 25 čajov)

Upozornenie: Doplnok stravy. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Neužívať v tehotenstve, pri chripke a prechladnutí.

TCM Herbs® bola založená v roku 2001 MUDr. Petrom Hoffmannom, ktorý je tiež majiteľom tejto firmy, ktorá vlastní dovozné práva na import 100% prírodných bylinných produktov z Číny a z Belgicka (Taiwan). Ako už názov napovedá, skratka TCM (Traditional Chinese Medicine) znamená vo svete tradičnú čínsku medicínu a Herbs zase byliny. Spoločnosť vyvinula svoje know how, ktoré MUDr. Petr Hoffmann získal dlhoročnými skúsenosťami vo svojej praxi v tomto odbore a jeho liečebné postupy sú duchovným vlastníctvom a devízou tejto spoločnosti. Firma sa zaoberá tradičnou čínskou medicínou a jej bylinnými produktmi, tj. Dovozom, vývozom, maloobchodným a veľkoobchodným predajom, distribúciou a zásielkovou službou, publikačnou činnosťou, školením, propagáciou v médiách a poradenskou činnosťou v oblasti tradičnej čínskej medicíny.

Dodávateľ: TCM Herbs, s.r.o., U Čierne veže 315/6, 370 01, České Budějovice - České Budějovice 1

Zdroj: www.patentnimedicina.cz

Napísať recenziu

TCM Herbs 900 Nápoj čínskych MUDRcov 100 g

TCM Herbs 900 Nápoj čínskych MUDRcov 100 g

Doplnok stravy.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť
  • 12. 03. 2024
    • Rýchle expedovanie aj dodanie
      Perfektný tovar
      Výhodné ceny
  • 10. 03. 2024
    • Rýchle dodanie