Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

TCM Herbs Hostina piatich chutí 100 tbl.

Hostina pěti chutí Zväčšiť
Doplnok stravy.

15,20 € s DPH

TCM Herbs

Dostupnosť: Skladom

Zloženie: Hloh klinovitý - plod, pornatka kokosová - kôra, korkovník amurský - kôra, mandarínka všeobecná - plod, bodliak velkoúborový - podzemok, magnólia ľaliokvetá lekársky - kôra, bodliak kopijovitý - podzemok, zázvor lekársky - podzemok, pazvonek chĺpkov - koreň, lotos indický - semeno, Slzovka všeobecná - semeno, agastachus - vňať, balónovník veľkokvetý - koreň, zlatovka previsnutá - plod, sladké drievko - koreň.

Prídavné látky: mikrokryštalická celulóza (MCC) 1%

Dávkovanie: 3x denne 4 tabletky, deti od 3 rokov 3x denne 2 tabletky. Všeobecne sa užívajú v Číne byliny tak, že deti do 4 rokov užívajú 1/4 dávky dospelého, tj. 3 x 12 tbl, deti od 5 do 12 rokov rokov užívajú 1/2 dávky dospelého, tj. 3x2 - 4 tbl a dospelí potom 3 x 4 - 8 tbl denne. Inak v akútnom štádiu ťažkostí a podľa intenzity ťažkostí sa dávka v Číne zvyšuje na 2 - 3 x denné dávky, po zlepšení ťažkostí sa zase znižuje - všetko je vždy individuálne! V prípade vynechania alebo zabudnutia jednotlivé dávky možno užiť nasledujúcu dávku v dvojnásobnom množstve (napr. Pri opomenutí rannej dávky 4 tabliet si na poludnie možno vziať 8 tabliet, rovnako tak namiesto 3x denne 4 tablety možno užiť ráno a večer 2x6 tabliet a pod.). Tablety sa majú užívať najlepšie 15 minút pred jedlom alebo 30 minút po jedle (neznamená nutne byti naježený!) A to potom možno niekoľkými spôsobmi:

  • Jednoducho prehltnutím celých tabliet a zapitím čistou vodou.
  • Tablety zaliať v pohári 2 dcl horúcej vody, rozmiešať a teplé vypiť (podobne ako horkú kávu, ale v tomto prípade aj s "bylinným usadeninou"). Tento spôsob je tiež najúčinnejší!
  • Pre niektoré deti sa osvedčil aj tento spôsob: rozdrvíme tablety na prášok a pridáme do čaju, ktorý osladíme napr. Sladom či Sladovitem (jačmenný slad z predajní zdravej výživy) alebo pridáme do polievky či iného jedla, aby tak boli väčšinou horkej tablety pre nich poživatelnější.
  • V prípade chronických ťažkostí či dlhodobého užívania bylinných tabliet je možné použiť aj tento spôsob: všetky tablety, ktoré sa odporúčajú počas dňa užívať (napr. 3x2 tbl denne od 2 rôznych produktov = 12 tabliet spolu), rozpustíme všetky naraz a dohromady v rannom nápoji čínskych MUDRcov a starostlivo rozmiešame tak, aby sme všetko vypili a dole nezostal žiadny "usadenina". Navyše táto ranné raňajky sa stane aj chutnejšie a lahodnejšia.
  • Ideálny tiež ich všetky bylinné tablety v dennej dávke (zvyčajne 12 a viac tabliet) rozpustiť v cca 0,5 l horúcej vody a tento vlažný nápoj popíjať (najlepšie z termosky) počas celého dňa ako kávu, v tomto prípade bez jedla. Pred požitím nápoja je vždy nutné s termoskou zatriasť!

Balenie: 100 tabliet / 30 g (obsah bylín v tabletkách je v maximálnej možnej koncentrácii 1: 5, tzn. Že na 1 g bylinných tabliet je pri výrobe použité 5 g surových bylín)

Upozornenie: Doplnok stravy. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrada petsré stravy. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu a tme pri teplote 15-25 ° C. Chráňte pred mrazom. Opatrne užívať v tehotenstve - tzn. len po dobu akútnej fázy choroby a nie dlhšie ako 1 mesiac.

TCM Herbs® bola založená v roku 2001 MUDr. Petrom Hoffmannom, ktorý je tiež majiteľom tejto firmy, ktorá vlastní dovozné práva na import 100% prírodných bylinných produktov z Číny a z Belgicka (Taiwan). Ako už názov napovedá, skratka TCM (Traditional Chinese Medicine) znamená vo svete tradičnú čínsku medicínu a Herbs zase byliny. Spoločnosť vyvinula svoje know how, ktoré MUDr. Petr Hoffmann získal dlhoročnými skúsenosťami vo svojej praxi v tomto odbore a jeho liečebné postupy sú duchovným vlastníctvom a devízou tejto spoločnosti. Firma sa zaoberá tradičnou čínskou medicínou a jej bylinnými produktmi, tj. Dovozom, vývozom, maloobchodným a veľkoobchodným predajom, distribúciou a zásielkovou službou, publikačnou činnosťou, školením, propagáciou v médiách a poradenskou činnosťou v oblasti tradičnej čínskej medicíny.

Dodávateľ: TCM Herbs, s.r.o., U Čierne veže 315/6, 370 01, České Budějovice - České Budějovice 1

Zdroj: www.patentnimedicina.cz

Napísať recenziu

TCM Herbs Hostina piatich chutí 100 tbl.

TCM Herbs Hostina piatich chutí 100 tbl.

Doplnok stravy.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť
  • 12. 03. 2024
    • Rýchle expedovanie aj dodanie
      Perfektný tovar
      Výhodné ceny
  • 10. 03. 2024
    • Rýchle dodanie