Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Siddhalepa Zubná pasta Sumudu 75 g

Siddhalepa Zubná pasta Sumudu 75 g Zväčšiť
Zubná pasta z Ajurvédskych olejov. V jej chuti sa mieša eukalyptus so škoricou.

4,90 € s DPH

Siddhalepa

Dostupnosť: Skladom

Mnoho ľudí sa počas života stretáva s citlivými ďasnami a ich krvácaním. Dôvodom je premnoženie mikroorganizmov v ústnej dutine. S tým vám môže pomôcť zubná pasta Sumudu, ktorá obsahuje ajurvédske oleje z klinčekov, eukalyptu, škorice a sladkého drievka.

Vďaka tomu disponuje výbornými antibakteriálnymi účinkami. Zmierňuje krvácanie ďasien a ich podráždenie. Pôsobí aj ako prevencia proti vzniku zubného kazu, paradentózy aj aft. Pomyselnú čerešničku na torte predstavuje jej krásna korenená vôňa a príjemná chuť. Váš dych bude krásne svieži.


Zloženie: Calcium Carbonate, Alumina Hydrate, Sorbitol, Aqua, Glycerín, Sodium Lauryl Sulfate, Carrageenan, klinčekový olej (Eugenia caryophyllus) (Eugenol)*, extrakt z listov škorice cejlónskej (Cinnamomum zeylanicum) eukalyptu (Eucalyptus globus) (Limonene)*, Sodium Saccharin, extrakt z podzemku / koreňa sladkého drievka lysého (Glycyrrhiza glabra)

*prirodzene sa vyskytujúce v esenciálnych olejoch

Použitie: Naneste na zubnú kefku malé množstvo pasty (o veľkosti hrášku) a dôkladne vyčistite zuby a ďasná. Používajte minimálne dvakrát denne.

Balenie: 75 g

Upozornenie: Určené výhradne na vonkajšie použitie.

Srílanská spoločnosť Siddhalepa sa zaoberá ajurvédskými prírodnými produktmi už od roku 1934. Do produktov Siddhalepa sa používajú iba vybrané bylinné výťažky. Všetky bylinné ingrediencie sú podrobené kvalitatívnej kontrole už pri doručení a jeho dodávatelia boli inštruovaní a vyškolení v súlade s normou ISO 9001 pre kritériá výberu surovín.

Ajurvéda je sanskrtské slovo a znamená "veda (umenie) života". Je to najstaršie ozdravný program na svete, ktorý vznikol pred 5000 rokmi. Ajurvéda rešpektuje ľudskú originalitu a vidí v každom jednotlivcovi výnimočnú bytosť. Podľa princípov ajurvédy je zdravie každého človeka tvorené vzájomnú harmonickú súhrou tela, mysle a okolitého prostredia. Ak je akákoľvek z týchto oblastí v nerovnováhe, človek sa necíti zdravý. Cieľom ajurvédy je prevencia ochorení, liečenie chorôb a ich príznakov, posilňovanie imunitného systému, zlepšovanie celkového pocitu zdravia a vitality a odďaľovanie procesu starnutia.

Pri výrobe ajurvédskych produktov sa nepoužívajú žiadne umelé chemické prísady ani živočíšny tuk. Prípravky Siddhalepa sa vyrába vo vyhovujúcich hygienických podmienkach z kvalitatívne certifikovaných surovín získaných z dôveryhodných zdrojov, preto sú tou najvhodnejšou cestou ako zapojiť svoje telo i myseľ do ducha Ajurvédy.

Dodávateľ: Day Spa Shop s.r.o., Cejl 107, 602 00 Brno

Napísať recenziu

Siddhalepa Zubná pasta Sumudu 75 g

Siddhalepa Zubná pasta Sumudu 75 g

Zubná pasta z Ajurvédskych olejov. V jej chuti sa mieša eukalyptus so škoricou.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.