Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

EkoMedica Artičok 500 ml

Výpredaj!

EkoMedica Artičok 500 ml Zväčšiť
Doplnok stravy.

14,00 € s DPH

-0,58 €

14,58 € s DPH

EkoMedica

Dostupnosť: Skladom

ARTYČOK pôvodom zo Stredomoria obsahuje pre organizmus prospešné látky, ktoré sa vyskytujú najmä v listovom kvetnom lôžku. Artičok je vhodným podporným prostriedkom pri znižovaní telesnej hmotnosti, stimuluje vylučovanie tráviacich štiav, pomáha pri trávení. Harmonizuje črevný trakt, prispieva k udržovaniu normálneho stavu a funkcie pečene, podporuje detoxikáciu organizmu. Pomáha znižovať hladinu krvných lipidov a udržiavať ich na normálnej úrovni.

EkoMedica ARTYČOK 99,8% šťava, je získavaná z listov kvetného lôžka artičoku najmodernejším spôsobom výroby. Produkt je stabilizovaný iba pasterizáciou, neobsahuje chemické konzervanty. Šťava je preto určená čo najširšiemu spektru konzumentov.

Zloženie: šťava z listov kvetného lôžka artičoku 99,8%, regulátor kyslosti: kyselina citrónová

Skladovanie: Po otvorení skladujte v chladničke v pôvodnom obale. Spotrebujte do 3 týždňov od otvorenia. Chráňte pred svetlom.

Odporúčané dávkovanie: 25 ml 2 x denne, minimálne 30 minút po jedle.
Maximálna denná dávka 50 ml výrobku obsahuje 49,9 g šťavy z artičoku, čo zodpovedá obsahu 46,2 mg cynarínu.

Balenie: obsahuje odmerný kalíšok (25 ml), 500 ml

Upozornenie: Doplnok stravy. Pred použitím pretrepte. Usadenina na dne fľaše, ani prípadné pevné časti vo výrobku nie sú na závadu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Výrobok nie je určený na užívanie ako náhrada pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Výrobok nie je určený pre deti do 3 rokov. Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Neodporúča sa pri individuálnej neznášanlivosti niektorej zložky výrobku.

Farba, vôňa aj chuť výrobku sa môže v rôznych šaržiach meniť, čo nie je na závadu jeho kvality.

BEZ CHEMICKÝCH KONZERVANTOV

Spoločnosť EkoMedica Czech, s.r.o. bola založená s cieľom priniesť zákazníkom produkty, ktoré sú pre ľudský organizmus maximálne šetrné a najlepšie vstrebateľné, bez vedľajších účinkov.

Všetky produkty EkoMedica sú vyrábané podľa vlastných receptúr a za najprísnejších noriem, bez konzervačných látok, prídavkov cukrov a farbív.

Naša technológia šetrné pasterizácie umožňuje zachovať vlastnosti aktívnych rastlinných zložiek a vysokú úroveň naturálnych vitamínov. Neustále reagujeme na požiadavky trhu a vedľa ponuky prírodných štiav ponúkame aj oleje a produkty v kapsuliach.

Dodávateľ: EkoMedica Czech, s.r.o., Sokolská trieda 1615/50, 702 00 Ostrava

Napísať recenziu

EkoMedica Artičok 500 ml

EkoMedica Artičok 500 ml

Doplnok stravy.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.