Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

WellMax Šampón pre mastné vlasy 250ml

Novinka

WellMax Šampón pre mastné vlasy 250ml Zväčšiť
Prírodný šampón Wellmax je špeciálne vyvinutý pre rýchlo sa mastiacu vlasovú pokožku. Dôkladne čistí a redukuje tvorbu kožného mazu bez toho, aby vlasy a pokožku hlavy vysušoval.

10,38 € s DPH

WellMax

Dostupnosť: Skladom

Receptúra s BIO jablkom, BIO kvetom bazy čiernej a BIO výťažkom zo žihľavy vaše vlasy vyživí a dodá im dlhotrvajúcu sviežosť. Prídavok BIO aloe vera, BIO divokej ruže a BIO extraktu z nechtíka posilňuje a chráni vlasové vlákno pred škodlivinami z vonkajšieho prostredia. Neobsahuje sulfáty, parabény ani umelé parfumácie, a napriek tomu je veľmi účinný. Pokožka hlavy získa rovnováhu a zaistí čisté vlasy po dlhšiu dobu.

Dvojfázové použitie:

1. Najprv šampón naneste na vlhké vlasy a nechajte niekoľko sekúnd pôsobiť, potom umyte. Šampón vlasy zbaví nečistôt a mastnoty.

2. Druhýkrát naneste a jemne premasírujte, až sa vytvorí hustá pena, potom nechajte pôsobiť cca 2 minúty. Pôsobením sa do vlasového vlákna dostane maximum účinných látok, a tým sa podporia celkové účinky šampónu.

Zloženie: Voda, kokosulfát sodný, kokosové glukozidy, lauryl glukozid, šťava z jabĺk*, šťava z listu aloe barbadensis*, kyselina citrónová, polyglyceryl-4 caprate, glyceryl oleát, PCA glyceryl oleate, parfum**, sodný, sorbát draselný, glycerol***, extrakt z plodu ruže šípkovej*, extrakt z plodu bazy čiernej*, extrakt z kvetu ľubovníka bodkovaného*, extrakt z korene žihľavy dvojdomej*, extrakt z kvetu nechtíka lekárskeho*, extrakt z plodu lopúcha väčšieho *, extrakt z kvetu lipy malolistej*, inulín, hydrogénové rastlinné glyceridy, tokoferol, limonene**, linalool**, geraniol**, citral**.

* Certifikovaná BIO zložka, **prírodná aróma, ***vyrobená pomocou organických ingrediencií

Veľkosť balenia: 250 ml

Upozornenie: Ukladajte mimo dosahu detí! Dbajte na to nech sa výrobok nedostane do očí.

Certifikovaná vegánska prírodná kozmetika vyrábaná v dokonalej harmónii s tradičným bylinkárstvom a najnovšími vedeckými poznatkami v oblasti dermatológie. Prvotriedna kvalita, vyvinutá a vyrobená v srdci tirolských Álp z darov panenskej prírody. Rakúske Alpy sú jedným z najčistejších a najkrajších miest na svete. Z tejto krásy a čistoty vzišla prírodná kozmetika WellMax. Zažite starostlivosť a revitalizáciu svojho tela iba s prírodnými, udržateľnými aktívnymi zložkami v dermatologicky vyváženom zložení. Rozdiel pocítite okamžite.

Dodávateľ: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Muglinov, 712 00 Ostrava

Napísať recenziu

WellMax Šampón pre mastné vlasy 250ml

WellMax Šampón pre mastné vlasy 250ml

Prírodný šampón Wellmax je špeciálne vyvinutý pre rýchlo sa mastiacu vlasovú pokožku. Dôkladne čistí a redukuje tvorbu kožného mazu bez toho, aby vlasy a pokožku hlavy vysušoval.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.