Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Starlife RELAX 60 kapsúl

Výpredaj!

Starlife Relax 60 kapslí Zväčšiť

Výživový doplnok.

20,00 € s DPH

-4,00 €

24,00 € s DPH

Starlife

Dostupnosť: Skladom

Relax je unikátnou kombináciou látok, ktoré pôsobia blahodarne. Kto by sa kedy nestretol s mučenkou a klanopraškou? Aj účinky chmeľu poznali a využívali už naše babičky. Pôsobenie rastlinných zložiek výrazne podporujú aj pridané vitamíny a ostatné fyziologicky účinné látky, zvlášť vitamíny skupiny B, ktoré výrazne podporujú funkciu normálneho nervového systému a pomáhajú vrátiťchuť do života. Vitamín B1- tiamín pomáha podporovať normálne nervovú sústavu vrátane psychickej činnosti. Podieľa sa na normálnej funkcii srdca a energetickom metabolizme. Vitamín B2 - riboflavín podporuje normálny energetický metabolizmus, činnosť nervovej sústavy, stav slizníc, udržanie červených krviniek, stav pokožky, stav zraku a metabolizmus železa. Prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom a k znižovaniu únavy a vyčerpania. Kyselina pantoténová podporuje normálny energetický metabolizmus, syntézu a metabolizmus steroidných hormónov, vitamínu D a niektorých neurotransmiterov a mentálnu činnosť. Prispieva k zníženiu únavy a vyčerpania. Vitamín B6 blahodarne pôsobí na normálnu syntézu cysteínu a jeho metabolizmus, energetický metabolizmus, metabolizmus bielkovín a glykogénu, činnosť nervovej sústavy, psychickú činnosť, tvorbu červených krviniek a funkciu imunitného systému. Prispieva k zníženiu únavy a vyčerpania. Podieľa sa na regulácii hormonálnej aktivity. Vitamín B12 je dôležitý pre normálny energetický metabolizmus, činnosť nervovej sústavy, metabolizmus homocysteínu, psychickú činnosť, tvorbu červených krviniek a imunitný systém. Podieľa sa na znížení vyčerpania a procese delenia buniek. Foláty sú nepostrádateľné pre rast zárodočných tkanív počas tehotenstva. Podieľa sa na správnej syntéze aminokyselín, krvotvorby, metabolizmu homocysteínu, psychickej činnosti a imunitnom systéme. Podieľa sa na znížení miery únavy a vyčerpania a procesu delenia buniek.
Zloženie 2 kapsúl: Passiflora incarnata (mučenka pletná, vňať) 300 mg; vitamín C (kyselina askorbová) 60 mg (75 % DDD), Schizandra chinensis (klanopraška čínska, plod, extrakt 4:1) 30 mg; Humulus lupulus (chmeľ otáčavý, kvet – šištice, extrakt 4:1) 30 mg; cholín bitartát 20 mg; bioflavonoidy citrusových plodov 20 mg; inositol 20 mg; pšeničné klíčky 20 mg; vitamín B3 (niacín, nikotínamid) 16 mg (100 % DDD); PABA 10 mg; vitamín B6 (pyridoxín-hydrochlorid) 1,2 mg (86 % DDD); vitamín B2 (riboflavín) 1,2 mg (86 % DDD); vitamín B1 (tiamín-mononitrát) 1 mg (91 % DDD); vitamín B5 (kyselina pantoténová) 0,332 mg (6 % DDD); kyselina listová 130 µg (65 % DDD); vitamín B12 (kyanokobalamín) 20 µg (800 % DDD). DDD = odporúčaná denná dávka
Prídavné látky: mikrokryštalická celulóza (plnidlo), maltodextrín, stearan horečnatý (protispekavá látka), oxid kremičitý (protispekavá látka), želatínová kapsula
Odporúčané dávkovanie: 1 kapsula 2× denne.
Obsah: 60 cps
Upozornenie: Výživový doplnok. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Výrobok sa nesmie používať, ako náhrada rozmanitej stravy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Skladujte mimo dosahu malých detí! Skladujte a po otvorení uchovávajte na suchom a tmavom mieste. Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného údajom EXP na bočnej strane obalu.

Filozofiou Spoločnosti STARLIFE je si nebol Ludo zdravšiu a kvalitnejšími cestu životom. Zakladateľom a majiteľom Spoločnosti Starlife je Robert Změlík, olympijský víťaz v desaťboji z Barcelony, ktory sa na základe vlastných úspešných skusenost rozhodol vytvoriť široký sortiment účinných doplnkovú stravu. Produkty ŠÚ určené pre každého, kto si chce udrží Dobrú kondíciu, silu a vytrvalosť, kto si chce cielene uchovať skvelé zdravím a zlepšiť životné štýl seba ai svojim blízkym. Špičková kvalita produktov Spoločnosti Starlife je založená na unikátnej technológie spracovaním, ktora zaručujú maximálnu vstrebateľnosť obsiahnutých Latok (92-95%). Pre pulovr nebo vesta produkty je charakteristická vysoká účinnosť bez Nežiaduci vedľajších účinkovať a rýchly nástup účinkovať. Na Užívaním produktov nevzniká návyk. S pomocou produktov Spoločnosti Starlife dokáže Ľudský organizmus dosiahnuť harmóniu vo vsetkych Troch oblastiach - fyzickej, psychickej a emocionálnej. Základná rada produktov je zloženie z prírodných ingredienciám, ktorych dokonalá vyváženosť bola overená storočnými skusenost filozofia činskej dynastie Ming a umocnená východnej múdrosti, s poznatkami Najnovší vedeckých štúdií. Účinky produktov ŠÚ dlhotrvajúce a pretrvávajú ai po skončení ich používaním. Užívaním produktov Spoločnosti Starlife sa organizmus doslova Nabite energiu.

Dodávateľ: STARLIFE s.r.o., Husovo námestie 1702, 253 01, Hostivice

Napísať recenziu

Starlife RELAX 60 kapsúl

Starlife RELAX 60 kapsúl

Výživový doplnok.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.