Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Starlife CLEANSER STAR 60 kapsúl

Výpredaj!

Cleanser Star 60 kapslí Zväčšiť
Výživový doplnok.

30,00 € s DPH

-3,60 €

33,60 € s DPH

Starlife

Dostupnosť: Skladom

Plantago ovata – Psyllium Husk – skorocel – podporuje zdravé trávenie a črevné funkcie.Zľahčuje črevný tranzit a pomáha udržiavať zdravé črevá. Je vhodný pri ťažkostiach so žilnou pleteninou v konečníku (hemoroidy) kedy vhodne predchádza príležitostnej zápche.
Aloe obsahuje prirodzene sa vyskytujúce antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť bunky a tkanivá pred voľnými radikálmi, a tak sa podieľajú na obranyschopnosti celého organizmu. Prispieva k udržaniu dobrej funkcie čriev, ich pohybu, podporuje trávenie a pravidelnosť stolice.Pomáha zvyšovať odolnosť voči psychickej záťaži a má priaznivý vplyv pri únave. Je dôležitá aj pre zdravý vzhľad pokožky. Je priaznivá pre fyzickú aj psychickú kondíciu a imunitný systém. Priaznivo ovplyvňuje ženské pohlavné orgány a menštruačný cyklus.
Avena sativa – ovos podporuje normálne funkcie črevného traktu, energetický metabolizmus a detoxikáciu organizmu. Podieľa sa na činnosti urogenitálneho systému žien a hormonálnej rovnováhe. Má relaxačný účinok nielen pri zaspávaní, ale aj pri osviežení tela. Podporuje prirodzený stav pokožky. Taktiež praslička roľná podporuje normálny stav pokožky, vlasov a nechtov (mineralizácia). Prispieva k normálnej funkcii močovej sústavy, činnosti pečene a k celkovému osvieženiu tela. Pozitívne ovplyvňuje normálny stav kostí a kĺbov
Medicago Alfalfa – priaznivo ovplyvňuje funkcie dolných močových ciest a sexuálne zdravie žien. Je vitalizujúca pri vyčerpaní, podporuje energetický metabolizmus.
Eleutherococcus – sibírsky ženšen – podporuje prirodzenú obranyschopnosť, fyzické aj duševné zdravie a kognitívny výkon. Radí sa medzi antioxidanty a adaptogény. Pomáha udržiavať normálnu hladinu cukru v krvi. Podieľa sa na dobré nálade a relaxácii.
Capsicum annum - paprika ročná – napomáha normálnej funkcii žalúdka. Je vhodná pri kontrole telesnej hmotnosti.
Zloženie 2 kapsúl: Skorocel indický (Plantago ovata) 350 mg; Aloe Vera (Aloe Vera Var. Chinensis) listy 150 mg; ovos (Avena sativa) listy 150 mg; aníz (Pimpinella anisum) semeno 30 mg; praslička roľná (Equisetum arvense) 20 mg; lucerna siata - Alfalfa (Medicago sativa) listy 20 mg; púpava-smotánka (Taraxacum mongolicum) listy 20 mg; petržlen záhradný (Petroselinum crispum) listy 20 mg; lopúch väčší (Arcium lappa L) koreň 20 mg; sibírsky ženšen (Eleutherococcus senticosus) koreň 20 mg; Lactobacillus acidophilus 10 mg; paprika ročná (Capsicum annuum) plod 10 mg. Želatínová kapsula.
Doporučené dávkovanie: 1 kapsula 2× denne.
Obsah: 60 cps
Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Uchovávajte mimo dosahu a dohľadu malých detí. Skladujte a po otvorení uchovávajte na suchom a tmavom mieste. Výživový doplnok sa nesmie používať, ako náhrada rozmanitej stravy. Minimálna trvanlivosť: do dátumu uvedeného údajom EXP na hornej strane obalu. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Skladujte mimo dosahu malých detí. Skladujte a po otvorení uchovávajte na suchom a tmavom mieste. Výrobok sa nesmie používať, ako náhrada rozmanitej stravy.

Filozofiou Spoločnosti STARLIFE je si nebol Ludo zdravšiu a kvalitnejšími cestu životom. Zakladateľom a majiteľom Spoločnosti Starlife je Robert Změlík, olympijský víťaz v desaťboji z Barcelony, ktory sa na základe vlastných úspešných skusenost rozhodol vytvoriť široký sortiment účinných doplnkovú stravu. Produkty ŠÚ určené pre každého, kto si chce udrží Dobrú kondíciu, silu a vytrvalosť, kto si chce cielene uchovať skvelé zdravím a zlepšiť životné štýl seba ai svojim blízkym. Špičková kvalita produktov Spoločnosti Starlife je založená na unikátnej technológie spracovaním, ktora zaručujú maximálnu vstrebateľnosť obsiahnutých Latok (92-95%). Pre pulovr nebo vesta produkty je charakteristická vysoká účinnosť bez Nežiaduci vedľajších účinkovať a rýchly nástup účinkovať. Na Užívaním produktov nevzniká návyk. S pomocou produktov Spoločnosti Starlife dokáže Ľudský organizmus dosiahnuť harmóniu vo vsetkych Troch oblastiach - fyzickej, psychickej a emocionálnej. Základná rada produktov je zloženie z prírodných ingredienciám, ktorych dokonalá vyváženosť bola overená storočnými skusenost filozofia činskej dynastie Ming a umocnená východnej múdrosti, s poznatkami Najnovší vedeckých štúdií. Účinky produktov ŠÚ dlhotrvajúce a pretrvávajú ai po skončení ich používaním. Užívaním produktov Spoločnosti Starlife sa organizmus doslova Nabite energiu.

Dodávateľ: STARLIFE s.r.o., Husovo námestie 1702, 253 01, Hostivice

Napísať recenziu

Starlife CLEANSER STAR 60 kapsúl

Starlife CLEANSER STAR 60 kapsúl

Výživový doplnok.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť
  • 12. 03. 2024
    • Rýchle expedovanie aj dodanie
      Perfektný tovar
      Výhodné ceny
  • 10. 03. 2024
    • Rýchle dodanie