Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

VitaHarmony Zinok Forte 25 mg 100 tbl.

Výpredaj!

VitaHarmony Zinok Forte 25 mg 100 tbl. Zväčšiť
Doplnok stravy. Pre prirodzenú imunitu, plodnosť a reprodukciu.

4,38 € s DPH

-0,62 €

5,00 € s DPH

VitaHarmony

Dostupnosť: Skladom

Zinok je významnou súčasťou enzýmových systémov, ktoré sú dôležité pri látkovej výmene sacharidov, tukov a proteínov. Prispieva k udržaniu zdravých kostí, nechtov a pokožky. Napomáha K normálnej funkcii imunitného systému. Prispieva k plodnosti a normálnu funkciu reprodukčných orgánov, podieľa sa na procese delenia buniek a tvorbe DNA.

Zinok je silný antioxidant a ako taký chráni bunky pred oxidatívnym stresom, ktorý vzniká v dôsledku nerovnováhy voľných radikálov a antioxidantov v tele. Zúčastňuje sa metabolizmu vitamínu A, ďalej sa podieľa na udržanie dobrého zraku a ďalších kognitívnych funkcií.

Dávkovanie: 1 tableta denne. Užívajte najlepšie po jedle.

Skladovanie: Na suchom a chladnom mieste, v uzavretom obale, mimo dosahu detí! Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale.

Upozornenie: Doplnok stravy. Obsah začnite užívať iba z nepoškodeného bezpečnostného obalu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené deťom do 3 rokov. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy.

Balenie: 100 tbl.

VitaHarmony je rodinná firma, popredný český výrobca a medzinárodné distri-tribútor: vlastných doplnkov stravy, vlastné kozmetickej rady CureTouch®, vlastné rady bylinných čajov VitaTea a ďalších ...

Spoločnosť bola založená v roku 1997, svojou činnosťou nadviazala na predchádzajúce aktivity zakladateľa v tom istom odbore. Skutočná história teda siaha do roku 1991, kedy bol na trh v SR ako prvý a jediný uvedený náš 30tich zložkový multivitamín CentralVita®. Jeho nadčasové zloženie aj prevedenie vyhovuje zákazníkom dodnes.

Dodávateľ: VitaHarmony, s.r.o., Vyhliadka 39, 638 00 Brno

Napísať recenziu

VitaHarmony Zinok Forte 25 mg 100 tbl.

VitaHarmony Zinok Forte 25 mg 100 tbl.

Doplnok stravy. Pre prirodzenú imunitu, plodnosť a reprodukciu.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.