Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Finclub fin VI-vA HA collagen 500 ml

Výpredaj!

Fin VI-vA HA collagen 500 ml Zväčšiť
Doplnok stravy. Fin Vi-va HA Collagen obsahuje rybí hydrolyzovaný kolagén Peptan ™, kyselinu hyaluronovú a vitamín C. Prípravok Fin Vi-va HA Collagen sa odporúča ženám aj mužom v zrelom veku.

45,42 € s DPH

-1,25 €

46,67 € s DPH

Finclub

Dostupnosť: Skladom

Doplnok stravy fin Vi-váha Collagen je vhodné užívať po dobu 4 až 8 týždňov. S vekom pokožka stráca schopnosť regenerácie a prirodzenej produkcie kolagénu, čo vedie k strate jej pevnosti a k ​​tvorbe vrások.
Kolagén a kyselina hyaluronová sú dôležité pre pokožku, spojivového tkaniva a pohybový aparát. S pribúdajúcim vekom sa ich tvorba postupne znižuje, preto je vhodné ich dopĺňať. Prispievajú k udržaniu pružnej a sviežej pleti, podporujú hydratáciu pokožky, pozitívne ovplyvňujú jej hebkosť a elasticitu.
Kolagén je základnou stavebnou hmotou spojivových tkanív, teda aj chrupavky. Rybie kolagén Peptan ™ nezaťažuje tráviaci systém a je veľmi dobre vstrebateľný. Kyselina hyalurónová je telu vlastná látka, ktorá sa nachádza vo všetkých živých organizmoch. Je súčasťou spojivových a nervových vlákien, vo veľkom množstve sa nachádza v očnom sklovci, v kĺbovom mazu a v koži. Vypĺňa medzibunkový priestor kožných buniek, udržuje ich pevnosť a pružnosť. Vitamín Cpřispívá k tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu kostí, chrupaviek, zubov, kože a ciev. Má kladný vplyv na obranyschopnosť organizmu, na činnosť nervovej sústavy, podieľa sa na ochrane buniek pred oxidatívnym stresom, je užitočný v boji s únavou.
Zloženie v 50 ml:
  • Kolagén 10000 mg
  • Kyselina hyalurónová 100 mg
  • Vitamín C (kyselina L-askorbová, askorbát sodný) 75 mg - Prispieva k udržaniu normálnej funkcie imunitného systému počas intenzívneho fyzického výkonu a po ňom, Prispieva k normálnej tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu krvných ciev, Prispieva k normálnej tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu kostí, prispieva k normálnej tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu chrupaviek, prispieva k normálnej tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu ďasien, prispieva k normálnej tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu kože, prispieva k normálnej tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu zubov, prispieva k normálnemu energetickému metabolizmu, prispieva k normálnej činnosti nervovej sústavy, Prispieva k správnej funkcii psychiky, Prispieva k normálnej funkcii imunitného systému, Prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom, Prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy, Prispieva k regenerácii redukovanej formy vitamínu E, Zvy uje vstrebávanie železa Prídavné látky: čistená voda, sacharóza, kukuričný sirup, kyselina mliečna, broskyňové pyré, sorban draselný, benzoan sodný (konzervačné látky), kyselina citrónová (okysľovadlo), broskyňové aróma 

Dávkovanie: Užívajte 50 ml denne ráno s jedlom.

Balenie: 500 ml - dávka na 10 dní
Upozornenie: Výživový doplnok s cukrom. Neprekračujte denné dávkovanie. Prípravok nie je určený pre deti do 3 rokov a na používanie ako náhrada pestrej stravy. Ukladajte mimo dosahu detí.

FINCLUB je česká spoločnosť, ktorá úspešne pôsobí na trhu už viac ako 15 rokov a v súčasnej dobe má k dispozícii 19 distribučných centier rozmiestnených v jednotlivých regiónoch Slovenskej republiky. Pre slovenský trh Finclub vyberá produkty, ktoré sú zamerané na konkrétne, špecifické problémy tunajších obyvateľov, a tento výber je vždy konzultovaný s poprednými odborníkmi z oblasti medicíny. Základnými piliermi spoločnosti sú hodnoty ako serióznosť, dôraz na osobný rozvoj a kvalita služieb a produktov. Finclub sa prostredníctvom svojich produktov a služieb snaží pomôcť všetkým na ceste k zdraviu, k úspechu a sebarealizácii.

Dodávateľ: FINCLUB PLUS, a.s., 739 94, Vendryně 144

Napísať recenziu

Finclub fin VI-vA HA collagen 500 ml

Finclub fin VI-vA HA collagen 500 ml

Doplnok stravy. Fin Vi-va HA Collagen obsahuje rybí hydrolyzovaný kolagén Peptan ™, kyselinu hyaluronovú a vitamín C. Prípravok Fin Vi-va HA Collagen sa odporúča ženám aj mužom v zrelom veku.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť