Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Dúhové elixíry Fungilen 50 ml

Duhové kapky Fungilen 50 ml Zväčšiť
Doplnok stravy.

8,90 € s DPH

Duhové elixíry

Dostupnosť: Skladom

Povolená zdravotné tvrdenia podľa legislatívy EÚ:

očista tela

vylučovanie - odvodnenie - chudnutie

detoxikácia - eliminácia

zdravé zažívanie

zdravie obličiek a dolných močových ciest

hladina cholesterolu v krvi

pomáha zlepšovať spánok

Zloženie: Voda, jemný lieh melasový, extrakt z brezy previsnutej, puškvorca lekárskeho, levandule lekárskej, kapucínka väčšia a plamienky zimnej. Lihovitost 40%.

Dávkovanie: 3x denne 20 kvapiek pol hodiny pred jedlom alebo po jedle, optimálne aspoň po dobu jedného mesiaca. Vhodné rozriediť v troche vody na dne poháre a chvíľu podržať v ústach, nie je potrebné zapíjať. Podľa miery postihnutia organizmu nasadiť po približne mesačnej pauze ďalšiu kúru. Dodržiavať pitný režim, minimálne 1,5 litra tekutín na 50 kg živej váhy. V niektorých prípadoch sa môže dočasne objaviť smäd, ľahšia bolesť hlavy či hnačka. Tieto prejavy sú prirodzenou súčasťou prebiehajúcich detoxikačných procesov a spravidla po niekoľkých dňoch samy odznejú. Jedno balenie s obsahom 50 ml vystačí zhruba na dva týždne, pri samostatnom použití jednotlivých elixírov preto odporúčame využívať dve balenia po sebe. Raz až dvakrát do roka odporúčame zaradiť komplexné detoxikačne-regeneračnú kúru pomocou všetkých troch základných Dúhových elixírov v poradí FUNGILEN - Detoxilen - FRUCTAVIT. V tomto prípade stačí využívať po jednej fľaštičke od každého elixíru, jednotlivo za sebou bez pauzy.

Odporúčaná doplnková fungicídna diéta: V záujme maximálnej účinnosti ozdravné kúry sa vyhnite všetkým silne kyselinotvorným potravinám a umelým prídavným látkam. Najmä sa jedná o rafinované cukry, kysnuté pečivo, stužené oleje a tuky, umelé farbivá a dochucovanie (kečup, horčica, majonéza, tatarka, ocot) a konzervanty (glutaman sodný, kyselina benzoová, citrónová).

Predstavujeme vám koncentrované prírodné prípravky, vyrobené z extraktov bylín, pochádzajúcich z ekologicky čistého prostredia ČR.

Ďalej vám ponúkame našu radu dúhových Elixír - vyváženej kompozícia výťažkov domácich bylín a húb, určených na komplexnú detoxikáciu a regeneráciu organizmu.

Dodávateľ: Bc. Martin Kolár, Pražská 96, 257 41 Týnec nad Sázavou

Napísať recenziu

Dúhové elixíry Fungilen 50 ml

Dúhové elixíry Fungilen 50 ml

Doplnok stravy.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť