Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

inPharm ENTERINA fľaštičky 8x10 ml

Výpredaj!

inPharm ENTERINA fľaštičky 8x10 ml Zväčšiť
Výživový doplnok

7,88 € s DPH

-2,75 €

10,63 € s DPH

inPharm

Dostupnosť: Skladom

Výživový doplnok s obsahom probiotického kmeňa Bacillus coagulans, extraktu z plodov čučoriedok, vitamínu K a vitamínov skupiny B, ktoré prispievajú k udržaniu fyziologického stavu slizníc (vitamíny B2, B3), normálnemu energetickému metabolizmu (B6, B12) ak zníženiu miery ú (napr. vitamíny B2, B6, B12). Vďaka extraktu z čučoriedok je navyše Enterina® veľmi chutná, deti zaujme aj praktická, hravá forma fľaštičiek.

Enterina® fľaštičky

Sliznica tráviaceho ústrojenstva je za normálneho stavu udržiavaná v rovnováhe, čo znamená, že je osídlená prospešnými baktériami. Normálna flóra v správnom množstve priaznivo ovplyvňuje fungovanie organizmu a produkuje vitamíny. Túto rovnováhu môžu narušiť rôzne zmeny (napr. zmena stravy, pôsobenie antibiotík). Narušená rovnováha sa obvykle prejavuje črevným diskomfortom. Prípravok Enterina® prispieva k udržaniu normálneho stavu slizníc a dodáva organizmu dôležité vitamíny.

Použitie: Fľaštičky boli vyvinuté špeciálne pre deti a pre dospelých, ktorí uprednostňujú tekuté formy prípravkov. Sú veľmi praktické a pre deti chutné. Fľaštička obsahuje jednu dennú dávku.

Pokyny na použitie:

  1. Otáčajte uzáverom v smere hodinových ručičiek až do najneskoršej polohy. V tejto pozícii prášok z uzáveru prepadne do tekutiny pod uzáverom.
  2. Pretrepte dobre fľaštičku (so stále priskrutkovaným uzáverom) pre dobré rozpustenie.
  3. Odskrutkujte uzáver a vypite obsah liekovky.

Odporúčané dávkovanie:

  • Deti od 6 mesiacov veku: 1 fľaštička denne
  • Dospelí: 1–2 fľaštičky denne

Užívať najlepšie nalačno.

Poznámka: Najnižší vek 6 mesiacov, od ktorého je vhodné užívanie Enteriny®u detí, bol posúdený a odsúhlasený Pediatrickou spoločnosťou ČLS JEP.

Balenie: 8 liekoviek po 10 ml s dávkovacím uzáverom. 1 fľaštička = 1 dávka.

Zloženie v uzávere: Bacillus coagulans IS-2 (ex Lactobacillus sporogenes), vitamín B3, sušený extrakt z plodov čučoriedky (Vaccinium myrtillus, 1% antokyanosidov), oxid kremičitý, kyselina pantoténová, vitamíny B6, B, B1, B2 Neobsahuje lepok.

Zloženie vo fľaštičke: Voda, fruktóza, koncentrovaná šťava z plodov čučoriedok – 500 mg, FiberAid® (arabinogalaktan), aróma, kyselina citrónová, konzervačná látka – sorbát draselný. Neobsahuje lepok.

Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Doplnky stravy sa nesmú používať ako náhrada pestrej stravy. Zakalenie prípravku nie je na závadu jeho kvalite. O užívaní v tehotenstve a pri dojčení sa poraďte so svojím lekárom. Výživový doplnok. Nemá schválené liečivé účinky a nie je určené na liečebné použitie. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Spoločnosť inPHARM bola založená v roku 1993. Najskôr, po celé deväťdesiate roky, zastupovala francúzsky Boiron, potom belgickú Omega-Pharmu, francúzsku Arkopharmu a neskôr slovenský Pleuran. Všetkým uvedeným výrobcom uviedol inPHARM na trh prípravky, ktoré boli a sú dodnes veľmi úspešné.

inPHARM dnes predstavuje plne profesionálnu inovatívnu farmaceutickú firmu, ktorá stojí na jasne deklarovanej koncepcii, ktorej základ tvoria originálne, bezpečné a inovatívne prípravky. Ich mechanizmus účinku podporuje adaptáciu a reguláciu fyziologických funkcií, respektíve dosiahnutie fyziologického stavu zdravia u chorého organizmu.

Dodávateľ: inPHARM spol.  s r.o., V lipkách 647/31, Praha 15400

Napísať recenziu

inPharm ENTERINA fľaštičky 8x10 ml

inPharm ENTERINA fľaštičky 8x10 ml

Výživový doplnok

Produkty v rovnakej kategórii

  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.
  • 08. 04. 2024
    • spolahlivost, cena