Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Finclub fin VitaD3tabs 120 tbl.

Výpredaj!

Fin VitaD3tabs 150 tbl. Zväčšiť
Doplnok stravy. VitaD3tabs obsahuje vitamín D3, je izolovaný z lanolínu, ktorý sa vyskytuje v ovčej vlne.

24,58 € s DPH

-1,05 €

25,63 € s DPH

Finclub

Dostupnosť: Skladom

Vitamín D prispieva k normálnemu vstrebávanie a využitie vápnika a fosforu, pomáha udržať optimálnu hladinu vápnika v krvi, má prospešné účinky na udržanie zdravých kostí a zubov. Prispieva k správnej činnosti svalov, je dôležitý pre funkciu imunitného systému. Vitamín D pomáha znižovať riziko pádu spojené s telesnou nestabilitou a svalovou slabosťou (pád je rizikovým faktorom pre zlomeniny kostí u mužov a žien vo veku 60 rokov a starších).
Vitamín D je potrebný pri dlhodobom nedostatku slnečných lúčov, vhodný počas zimných mesiacov, užitočný v oblastiach s inverziou a smogom. Podávanie vitamínu D sa odporúča pre doplnenie jeho dennej potreby napr. Seniorom, ženám v menopauze, športovcom, vegetariánom, mládeži v období rastu.
Zloženie 1 tablety: sladidlo: Pearlitol Flash (80% manitol z pšenice, 20% kukuričný škrob), cholekalciferol, horečnaté soli mastných kys., Prírodné sladidlo z mučenky.
Obsah účinných látok v 1 tablete (% doporuč. Dennej dávky): vitamín D3 100 mikrogramov (2000%).
Obsah: 120 tabliet / 36 g
Odporúčané dávkovanie: 1 cmúľací tableta denne, ráno rozpustiť v ústach.
Upozornenie: Doplnok stravy. Neprekročiť denné dávkovanie. Výrobok nie je určený pre deti do 3 rokov a na používanie ako náhrada pestrej stravy. Ukladať mimo dosahu detí. Dbajte na rôznorodú a vyváženú stravu a zdravý životný štýl.
Predávajúci: FINCLUB plus, a.s., Vendryně 144, PSČ 739 94, Slovenská republika
Výrobca: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

FINCLUB je česká spoločnosť, ktorá úspešne pôsobí na trhu už viac ako 15 rokov a v súčasnej dobe má k dispozícii 19 distribučných centier rozmiestnených v jednotlivých regiónoch Slovenskej republiky. Pre slovenský trh Finclub vyberá produkty, ktoré sú zamerané na konkrétne, špecifické problémy tunajších obyvateľov, a tento výber je vždy konzultovaný s poprednými odborníkmi z oblasti medicíny. Základnými piliermi spoločnosti sú hodnoty ako serióznosť, dôraz na osobný rozvoj a kvalita služieb a produktov. Finclub sa prostredníctvom svojich produktov a služieb snaží pomôcť všetkým na ceste k zdraviu, k úspechu a sebarealizácii.

Dodávateľ: FINCLUB PLUS, a.s., 739 94, Vendryně 144

Napísať recenziu

Finclub fin VitaD3tabs 120 tbl.

Finclub fin VitaD3tabs 120 tbl.

Doplnok stravy. VitaD3tabs obsahuje vitamín D3, je izolovaný z lanolínu, ktorý sa vyskytuje v ovčej vlne.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť