Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Starlife VITAMIN C 1000 60 tbl.

Výpredaj!

Vitamin C 1000 AV 60 tbl. Zväčšiť

Výživový doplnok.

16,00 € s DPH

-2,00 €

18,00 € s DPH

Starlife

Dostupnosť: Skladom

Aj keď je vitamín C obsiahnutý v rôznych druhoch zeleniny a v citrusových plodoch, sú jeho najlepším prírodným zdrojom šípky. V nich sa vyskytuje spolu s flavonoidmi, ktoré jeho účinky umocňujú. Zvýšený príjem vitamínu C napomáha posilňovať imunitný systém a zvýšiť odolnosť organizmu najmä v období prechladnutia. Vitamín C pomáha chrániť bunky pred oxidačným stresom. Ďalej podporuje tvorbu kolagénu, ktorý je dôležitý pre správnu funkciu ciev, kostí, chrupaviek, pokožky, ďasien a zubov, prispieva k normálnej činnosti nervovej sústavy, psychickej činnosti a obranyschopnosti organizmu. Jeho nezastupiteľná funkcia je vo zvyšovaní absorpcie železa a podpore normálneho energetického metabolizmu v tele. Vitamín C pomáha znižovať únavua vyčerpanie a podieľa sa na regenerácii redukovanej formy vitamínu E.
Zloženie 2 tablety: Vitamín C (Rosa canina, šípky, kyselina L-askorbová) 2.000 mg (2.500 % RVH*); stabilizátor: hypromelóza; emulgátor: mikrokryštalická celulóza; protihrudkujúca látka: stearan horečnatý. RVH* = Referenčné výživové hodnoty denného príjmu vitamínov a minerálnych látok 
Odporúčané dávkovanie: 1 tableta 2× denne
Obsah: 60 tbl
Upozornenie: Výživový doplnok. Vhodné pre deti od 12 rokov. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Skladujte mimo dosahu malých detí. Skladujte a po otvorení uchovávajte na suchom a tmavom mieste. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Minimálna trvanlivosť: do dátumu uvedeného údajom EXP na hornej strane obalu.

Filozofiou Spoločnosti STARLIFE je si nebol Ludo zdravšiu a kvalitnejšími cestu životom. Zakladateľom a majiteľom Spoločnosti Starlife je Robert Změlík, olympijský víťaz v desaťboji z Barcelony, ktory sa na základe vlastných úspešných skusenost rozhodol vytvoriť široký sortiment účinných doplnkovú stravu. Produkty ŠÚ určené pre každého, kto si chce udrží Dobrú kondíciu, silu a vytrvalosť, kto si chce cielene uchovať skvelé zdravím a zlepšiť životné štýl seba ai svojim blízkym. Špičková kvalita produktov Spoločnosti Starlife je založená na unikátnej technológie spracovaním, ktora zaručujú maximálnu vstrebateľnosť obsiahnutých Latok (92-95%). Pre pulovr nebo vesta produkty je charakteristická vysoká účinnosť bez Nežiaduci vedľajších účinkovať a rýchly nástup účinkovať. Na Užívaním produktov nevzniká návyk. S pomocou produktov Spoločnosti Starlife dokáže Ľudský organizmus dosiahnuť harmóniu vo vsetkych Troch oblastiach - fyzickej, psychickej a emocionálnej. Základná rada produktov je zloženie z prírodných ingredienciám, ktorych dokonalá vyváženosť bola overená storočnými skusenost filozofia činskej dynastie Ming a umocnená východnej múdrosti, s poznatkami Najnovší vedeckých štúdií. Účinky produktov ŠÚ dlhotrvajúce a pretrvávajú ai po skončení ich používaním. Užívaním produktov Spoločnosti Starlife sa organizmus doslova Nabite energiu.

Dodávateľ: STARLIFE s.r.o., Husovo námestie 1702, 253 01, Hostivice

Napísať recenziu

Starlife VITAMIN C 1000 60 tbl.

Starlife VITAMIN C 1000 60 tbl.

Výživový doplnok.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť