Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Dr. Popov Tea Tree oil 11 ml

Tea Tree Oil Dr. Popov. Olej z čajovníka austrálskeho (Tea Tree Oil) - 100% čistý olej.

7,33 € s DPH

Dr. Popov

Dostupnosť: Skladom

Tea Tree Oil je číry až veľmi svetlo zlatý esenciálny olej čerstvé gáfrové farby. Získava sa z listov kajeputu střídavolistého (Melaleuca Alternifolia), ktorý rastie najmä v Novom Južnom Walese v Austrálii. Európania ho objavili až v roku 1770 vďaka kapitánovi Cookovi.

Tea Tree Oil (aj u nás sa vžil jeho anglický názov) sa hojne uplatňuje najmä v kozmetických prípravkoch. Preukázateľné výsledky má pri ošetrovaní drobných poranení kože a pri starostlivosti o problematickú pokožku.

Firma Dr. Popov vo svojich výrobkoch používa najkvalitnejšie originálne austrálsku surovinu, ktorej 100% farmaceutická čistota je garantovaná austrálskymi štátnymi inštitúciami.

100% čistý olej z austrálskeho čajovníka (Melaleuca alternifolia) sa uplatňuje v kozmetických prípravkoch predovšetkým ako tonikum a konzervant, zabraňujúci rastu nežiaducich mikroorganizmov. Je vhodný na starostlivosť o pokožku svrbiacu a červenú s prejavmi akné a plesní. Používa sa aj na ochranu pleti po uštipnutí hmyzom a pri drobných rankách.

Zloženie: 100% Melaleuca Alternifolia

Balenie: 11 ml

Firma Dr. Popov je popredný český výrobca bylinných čajov a mastí, kozmetiky a potravinových doplnkov. Nadväzuje na dlhoročnú rodinnú bylinkárskej tradíciu. Už dedko zakladateľa firmy bol mnoho rokov lekárom vo francúzskych kolóniách v Afrike, druhú časť života pôsobil v Čechách. Po celý život používal na liečenie svojich pacientov tiež byliny. Na jeho prácu nadviazal syn Vladimír, veľký znalec bylín a ľudový liečiteľ. Pokračovateľom rodinnej tradície je vnuk RNDr. Pavel Popov.

Dodávateľ: Dr. Popov s.r.o., Plzeňská 857, 348 15, Planá

Napísať recenziu

Dr. Popov Tea Tree oil 11 ml

Dr. Popov Tea Tree oil 11 ml

Tea Tree Oil Dr. Popov. Olej z čajovníka austrálskeho (Tea Tree Oil) - 100% čistý olej.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.