Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Soaphoria Prírodné peeling - Medovkový sen 255 ml

Soaphoria Prírodné peeling - Medovkový sen 255 ml Zväčšiť
Spojenie osviežujúca vôňa a blahodárnych účinkov medovky lekárskej a mäty kučeravej tvoria elixír radosti a mladosti. Sviežosť, ktorá povzbudí a príjemne prevonia celé telo.

9,38 € s DPH

Soaphoria

Dostupnosť: Skladom

Celotelový jemnozrnný soľný peeling s pridaním organických olejov a masiel, vhodný na všetky typy pokožky. Pokožku čistí do hĺbky, šetrne odstraňuje odumreté bunky z jej povrchu, čím ju zanecháva čistú, prirodzene obnovenú a žiarivú. Pridanej esenciálne oleje napomôžu svojimi aromaterapeutickými účinkami a vzácnymi vlastnosťami. Zabojujú proti únave a povzbudí telo, resp. upokojí nervy a doprajú telu relax. Obsiahnuté oleje a masla sú známe zvláčňujúcimi, hydratačnými a ochrannými účinkami, čo ocenia najmä namáhaná a vysušená pokožka.

Bez chemických a konzervačných prísad, syntetických vôní, farieb a živočíšnych tukov.

Produktová rada Medovkový sen sa výborne hodí na všetky typy pokožky, najviac však poslúži na ošetrenie zmiešanej a mastnej ale aj zrelé.

  • Mäta pôsobí chladivo, odstraňuje nevoľnosť akéhokoľvek druhu alebo pôvodu. Má výrazné aromatické účinky, vzbudzuje dobrú náladu, oživuje myslenie, dezinfikuje a prekrvuje pokožku.
  • Medovka je aromaterapeutická liečivá bylina, ktorá pôsobí ako "elixír života". Rozjasňuje, upravuje tonus pokožky a je overeným a účinným expertom na podporu hojenia oparov. Tiež výborne pôsobí na mastnú pokožku, ktoré napomáha obnoviť rovnováhu.

Použitie:

  • Do sprchy: Prsty naberte primerané množstvo a krúživými pohybmi vmasírujte peeling do pokožky celého tela, hlavne na suché miesta ako lakte, chodidlá a kolená. Po exfoliácii zostane na pokožke nemastný olejový film, preto nie je nutné použitie hydratačného krému.
  • Do vane: Prsty naberte primerané množstvo výrobku a pridajte do kúpeľa a po rozpustení pripravíte olejovo-soľný kúpeľ k úžasnému relaxu.

Určené na použitie dva až trikrát týždenne. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste, pri teplote do + 25 ° C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu ani mrazu. Pred použitím poriadne premiešajte alebo pretrepte. Nepoužívajte na otvorené rany. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek je odstrániť vopred). Pokiaľ dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Pred prvým použitím sa odporúča vykonať tzv. Patch test, tj. Aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästie a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

Zloženie: Sodium Chloride (kamenná soľ) *, Potassium Iodide (jodičnan draselný), Olea Europaea Fruit Oil (olivový olej) *, Cocos nucifera Oil (kokosový olej) *, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo) *, Melissa Officinalis Extract (medovka lekárska) *, Mentha špicatý Crisp Extract (mäta kučeravá) *, Melissa Officinalis Leaf (medovka lekárska) *, Iron Oxide (minerálne farbiace zložka), Citral ***, Citronellol ***, Eugenol ***, Geraniol *** , Linalool ***, Limonene ***.

* Certifikovaná organická zložka

*** vyskytuje sa prirodzene v esenciálnych olejoch a prírodných vôňach

100% organický produkt

Obsah: 255ml

Naším cieľom je vyrábať kvalitné produkty, ktoré reprezentujú našu vlasť a poukazujú na jej vzácnu biodiverzitu. Produkty, na ktoré môžeme byť právom hrdí aj v zahraničí. Ale tým najhlavnejším je poukázať na skutočnosť, že domáce výrobky sú najcennejšie. Snažíme sa pomáhať nášmu hospodárstvu kúpi surovín od domácich dodávateľov. Uprednostňujeme balenie do sklenených nádob a zaviedli sme tiež recyklačný program.

Dodávateľ: Aenea s.r.o. (Výrobca), Zelená 273/36, 079 01 Veľké Kapušany

VEGAN Ano

Napísať recenziu

Soaphoria Prírodné peeling - Medovkový sen 255 ml

Soaphoria Prírodné peeling - Medovkový sen 255 ml

Spojenie osviežujúca vôňa a blahodárnych účinkov medovky lekárskej a mäty kučeravej tvoria elixír radosti a mladosti. Sviežosť, ktorá povzbudí a príjemne prevonia celé telo.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.