Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Cannaderm Mentholka 200 ml

Cannaderm Konopné mazání Mentholka 200 ml Zväčšiť
Mentholka konopné mazanie je rýchlo pôsobiace ľahký gél s chladivým mentolom pre vonkajšiu aplikáciu na pokožku v mieste prejavov bolestí chrbta, kĺbov, svalov a šliach.

11,21 € s DPH

Cannaderm

Dostupnosť: Skladom

Vysoké zastúpenie účinných výťažkov z gaštanu, kostihoja, gáfru, arniky a oleja zo sibírskej jedle v receptúre garantuje účinnosť masáže pri natiahnutých svaloch, akútnych i chronických problémoch s chrbtom a kĺby, pri zápaloch šliach či prejavoch reumatizmu, artrózy a ischiase. Konopné mazanie sa veľmi dobre vstrebáva, nelepí ani nedráždi pokožku.

Účinné látky: bioaktívny konopný olej, sibírska jedľa, gaštan, kostihoj, arnika, mentol, gáfor

Zloženie: Aqua, Alcohol denat., Cannabis Sativa Seed Oil, Castor Oil hydrogenated Etoxylated, Aesculus Hippocastanum, Symphytum Officinale, Arnica Montana, mentol, camphora, Abies Sibirica Oil, Eucalyptus globulus, Carbomer, Sodium Hydroxide

Použitie: Gél rozotrite v dlaniach a jemne vmasírujte do pokožky postihnutého miesta. Pre dlhšie masáž kombinujte konopné mazanie s masťou Konopka alebo s masážnym olejom z radu natura.

Balenie: 200 ml

Špeciálne konopná kozmetika značky CANNADERM existuje úspešne už od roku 2002, kedy ju na slovenský trh zaviedla firma CANNABIS Pharma-derm, s.r.o. zaoberajúca sa vývojom, výrobou a predajom kvalitné špeciálnej kozmetiky a potravinových doplnkov využívajúcich liečivý efekt konope. V rámci SR patrí tejto spoločnosti naprostej prvenstvo vo využití konopného oleja v receptúrach špeciálnej kozmetiky. Výrazne tiež prispela k zmene spoločenského vnímania konope. Kvalita značky Cannaderm je overená predovšetkým 12 rokmi úspešného fungovania a pretrvávajúcou spokojnosťou zákazníkov. Všetky produkty Cannaderm sa vyrába podľa originálnych receptúr priamo v SR. Pre výrobu sa používa moderné výrobné technológie, ktoré zodpovedajú prísnym štandardom pre výrobu kozmetiky.

Dodávateľ: Simply Cannaderm, s.r.o., Roháčova 188/37, 130 00, Praha - Žižkov

Napísať recenziu

Cannaderm Mentholka 200 ml

Cannaderm Mentholka 200 ml

Mentholka konopné mazanie je rýchlo pôsobiace ľahký gél s chladivým mentolom pre vonkajšiu aplikáciu na pokožku v mieste prejavov bolestí chrbta, kĺbov, svalov a šliach.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.