Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Swiss NatureVia Laktobacily 5 Imunita 66 kapsúl

Výpredaj!

Swiss NatureVia Laktobacily 5 66 kapslí Zväčšiť
Doplnok stravy. Najm odernejšie probiotikum novej generácie pre starostlivosť o vyváženú črevnú mikroflóru.

17,00 € s DPH

-2,00 €

19,00 € s DPH

Swiss NatureVia

Dostupnosť: Na dotaz

Unikátny komplex 5 vybraných kmeňov laktobacilov a bifidobaktérií ľudského pôvodu, ktoré sú prirodzenou a nevyhnutnou súčasťou správne vyváženej črevnej mikroflóry.

  • Vysoká dávka 15 miliárd životaschopných organizmov v 1 kapsule *
  • vhodné pri a po užívaní antibiotík, pri cestovaní alebo nesprávnej strave

Ochranná BIO-SUPPORTTM technológia - - vyšší stupeň ochrany probiotických baktérií od výroby, po dobu skladovania výrobku aj počas trávenia. Podstatne zvyšuje ich životaschopnosť, odolnosť a stabilitu. Zaistí priechod plne aktívnych baktérií až do čriev., Kde plní svoju prirodzenú funkciu.

  • výber kmeňov prirodzene odolných k žalúdočným kyselinám
  • špeciálna ochranná vrstva z bielkovín a polysacharidov

Účinné látky v 1 kapsuli: Probiottické baktérie L.rhamnosus 55%, B.breve 20%, L.casei 15%, L.acidophilus 5%, B.longum 5% - 15 miliárd CFU *, vitamín C 12 mg (15% DDD)

* CFU - počet živých probiotických mikroorganizmov (colony-forming unit) v čase výroby.

Prídavné látky: maltodextrín, bakteriálne kultúry (obsahuje mliečne a sójové zložky), rastlinná kapsule (hypromelóza), kyselina askorbová, protihrudkujúca látka (stearát horečnatý, oxid kremičitý)

Dávkovanie: 1-2 kapsule denne, najlepšie s jedlom Pri použití s ​​antibiotikami je vhodné užiť aspoň 2-3 hod. Pred alebo po podaní antibiotík.

Balenie: 66 kapsúl

Upozornenie: Doplnok stravy. Nevhodné pre deti. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nie je náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladovať v suchu pri izbovej teplote. Neobsahuje lepok.

V priebehu roka 2018 postupne dostanú všetky Vám dobre známe produkty predávané doteraz pod značkou Swiss Natural®nové atraktívnejšie obaly a zároveň novú značku NATUREVIA®. Nemení sa produkty ani zloženie, mení sa len značka.
SWISS HERBAL REMEDIES Ltd. je jedna z najväčších kanadských firiem, vyrábajúcich potravinové doplnky. Dodáva na trh viac než 500 vysoko kvalitných prírodných vitamínových prípravkov a bylinných extraktov vo forme tabliet a kapsúl. Už viac ako 40 rokov sú produkty spoločnosti Swiss Herbal Remedies Ltd. známej absolútnej kvalitou, vedecky starostlivo vybalancovaným zložením a dlhou trvanlivosťou. Spĺňajú požiadavky aj tých najnáročnejších spotrebiteľov. Spoločnosť neustále zdokonaľuje svoje prípravky s využitím najnovších poznatkov vedeckého výskumu. Produkty sú vyrábané najmodernejšou technológiou, zaručujúcou dodržanie najvyšších štandardov kvality od vstupných surovín až po finálny produkt. Produkty sú priebežne kontrolované nezávislými akreditovanými a štátom kontrolovanými laboratóriami. Tie overujú kvalitu a čistotu jednotlivých zložiek v produkte, vrátane ich trvanlivosti a stability. Všetky produkty spoločnosti Swiss Herbal Remedies Ltd. sú dodávané v nerozbitných, farmakologicky a ekologicky nezávadných vratných obaloch.
Dodávateľ: BIOVIT IMPEX CO.ČR, s.r.o., Sinkulova 683/34, 147 00, Praha - Podolí

Napísať recenziu

Swiss NatureVia Laktobacily 5 Imunita 66 kapsúl

Swiss NatureVia Laktobacily 5 Imunita 66 kapsúl

Doplnok stravy. Najm odernejšie probiotikum novej generácie pre starostlivosť o vyváženú črevnú mikroflóru.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.