Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

MycoMedica MySleep 90 kapsúl

Novinka

MycoMedica MySleep 90 kapsúl Zväčšiť
Výživový doplnok. Kombinácia bylín a húb na podporu spánku.

28,75 € s DPH

MycoMedica

Dostupnosť: Skladom

Poruchy spánku trápia takmer pätinu ľudí. Ide o komplexný problém, zahrňujúci trávenie, cievy a krv, ducha Shen a nedostatok odpočinku alebo naopak fyzickej námahy.

Zatiaľ čo vo dne Qi obieha v povrchových vrstvách tela, v noci sa má zanoriť a podporiť doplnenie krvi a vitálnych substancií. To sa deje hlavne v spánku. Kotvou Qi je krv a jej prázdnota vedie k nespavosti v noci a únave cez deň. Nútenie sa do výkonu zaťažuje srdce, objavujú sa palpitácie a nepokoj. Nedostatok energie je spojený s nechutenstvom, ktoré ešte viac prehlbuje vyčerpanie krvi a Qi. Kruh sa uzatvára a nejde z neho vystúpiť.

Pôsobenie zmesi je komplexné. Časť zmesi uvoľňuje pečeňové Qi a blokády a upravuje obeh krvi. Druhá skupina prečisťuje oheň a horúco a odvádza ho močením. Ďalšia skupina upokojuje a vyživuje ducha Shen aj Hun a ponára stúpajúcu Jang pečene. Kombinácia vitálnych húb zosilňuje An Shen pôsobenie zmesi a podporuje tvorbu Qi a krvi.

Medovka normalizuje spánok

Dávkovanie:

  • Bežná dávka: 1-3 kapsule 2 x denne
  • Zvýšená dávka: 3 - 10 kapsúl denne

Je vhodné poradiť sa s lekárom alebo praktikom čínskej medicíny.

Kapsule užívajte na lačno (min. 30 minút pred jedlom či 60 minút po jedle), zapíjajte vodou alebo slabým zeleným čajom.

Odporúčame užívať vždy 5 dní v týždni a 2 dni vynechať.

Zloženie v jednej kapsule: Reishi (Ganoderma lucidum), leskokôrka lesklá – 30 % extrakt – 150 mg, Hericium (Hericium erinaceus), korálovec ježatý – 30 % extrakt – 50 mg, Suan Zao Ren (Sem. ziziphi spinosae) extrakt zo semena 5:1 – 57,7 mg, Ye Jiao Teng (Cau. polygoni multiflori), stavienka mnohokveté – extrakt z lodyhy 5:1 – 57,7 mg, Dan Shen (Rad. salviae), šalvia červenokorenná – extrakt z koreňa 5:1 - 23,1 mg, Chuan Xiong (Rhiz. ligustici), kôpček Wallichov - extrakt z podzemku 5:1 - 23,1 mg, Xiang Fu (Rhiz. cyperi), šáchor hľuznatý - extrakt z podzemku 5:1 – 23,1 mg, Zhi Mu (Rhiz. anemarrhenae), anemarhena asfodelkovitá – extrakt z podzemku 5:1 – 34,6 mg, Mu Li (Concha ostreae), ustrice – extrakt z ulity – 34,6 mg, Gan Cao ( Rad. glycyrrhizae), sladkého drievka – extrakt z koreňa 5:1 – 11,5 mg, Huang Lian (Rhiz. coptidis), koptis čínsky – extrakt z podzemku 5:1 – 11,5 mg, Xiang Feng Cao (Herba et folium melissa ), medovka lekárska – extrakt z listu a vňate 5:1 – 23,1 mg

Neobsahuje kofeín, lepok, konzervačné látky, farbivá ani cukor.

Upozornenie: Doplnok stravy. Produkt nie je určený pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Produkt neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Dodržujte zdravý životný štýl. Neobsahuje kofeín, lepok konzervačné látky, farbivá ani cukor. Skladujte v tme a suchu.

Firma MycoMedica predáva extrakty z húb s maximálnym podielom polysacharidov. Odborným konzultantom MycoMedica je prof. Ing. Pavel Valíček DrSc., Významný európsky botanik zameraný na rastliny Ázie. Na všetky produkty sú vykonávané v renomovanej a nezávislej nemeckej laboratóriu testy na ťažké kovy, pesticídy, mikrobiologické testy, DNA, testy na rádioaktivitu, množstvo polysacharidov.

Dodávateľ: TCM POINT s.r.o., Masarykovo námestie 18, 549 54, Police nad Metují

Napísať recenziu

MycoMedica MySleep 90 kapsúl

MycoMedica MySleep 90 kapsúl

Výživový doplnok. Kombinácia bylín a húb na podporu spánku.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 14. 05. 2024
    • Takmer okamžité vybavenie a dodanie odbjednávky
  • 03. 05. 2024
    • Rýchlosť doručenie
  • 02. 05. 2024
    • Bezproblemova objednavka a rychle dodanie
  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia