Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Allnature Granátové jablko Premium - 100% šťava BIO 1000 ml

Výpredaj!

Granátové jablko Premium - 100% šťáva 1000 ml Zväčšiť
100% šťava z granátového jablka vysokej nemeckej kvality s obsahom prírodných látok a enzýmov je vyrobená z čerstvých a zrelých plodov.

12,04 € s DPH

-6,71 €

18,75 € s DPH

Allnature

Dostupnosť: Skladom

Granátové jablká sú plody v tvare jablka, ktoré sa pod šupkou skladajú z malých bobúľ plných výborné sladko-kyslé šťavy. Plody sa zberajú dokonale dozreté až vo vzdialenom Azerbajdžane. Zrelosť plodov je rozhodujúci pre maximálnu kvalitu šťavy, pretože len perfektne zrelé plody zabezpečí, že šťava bude obsahovať všetky potrebné vitamíny i živiny a navyše bude skvele chutiť.
Šťava z granátových jabĺk obsahuje množstvo vitamínov (A, B1, B2, B3, B9, C, E), aminokyseliny a ďalšie účinné látky, ktoré sú pre ľudský organizmus veľmi dôležité. Okrem iného obsahuje fosfor, železo a vápnik, tieto látky dodávajú organizmu potrebnú energiu a vitalitu. Minerály a stopové prvky ako sú mangán, meď, kremík, zinok a magnézium sa podieľajú na výstavbe telesných tkanív, podporujú krvný obeh, regulujú, aktivujú a kontrolujú metabolické pochody a sú dôležité aj pre duševnú pohodu.
Jedinečné vlastnosti 100% šťavy z granátových jabĺk rýchlo a spoľahlivo pomôžu vášmu organizmu k regenerácii a celkovému osvieženiu, pocitu uvoľnenia a dokonalej psychickej pohody.
Zloženie: 100% šťava z granátového jablka (Punica granatum)
Dávkovanie: Užívajte 30-100 ml 3x denne. Odporúča sa užívať na lačno alebo 30 minút pred jedlom. Možno užiť samotné, zmiešané s vodou alebo ovocnou šťavou. Pred použitím pretrepte.
Balenie: 1000 ml - dávka na 3-11 dní
Upozornenie: Doplnok stravy. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Nie je určené pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Bez obsahu konzervačných látok, sladidiel a farbív. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 1 mesiaca. Krajina pôvodu Nemecko.

Allnature s. r. o. Je spoločnosť zaoberajúca sa dovozom a následnou distribúciou profesionálnej vlasovej a pleťovej kozmetiky a doplnkov stravy. V jej portfóliu nájdete veľmi kvalitné produkty, z ktorých väčšina je na prírodnej báze.

Dodávateľ: Allnature, s.r.o., Trojická 1910/7, 128 00, Praha - Nové Mesto

BIO Ano
EKO Ano

Napísať recenziu

Allnature Granátové jablko Premium - 100% šťava BIO 1000 ml

Allnature Granátové jablko Premium - 100% šťava BIO 1000 ml

100% šťava z granátového jablka vysokej nemeckej kvality s obsahom prírodných látok a enzýmov je vyrobená z čerstvých a zrelých plodov.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.