Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Dr. Müller Pharma Tea Tree Oil šampón proti lupinám 200 ml

Tea Tree Oil šampon proti lupům 200 ml Zväčšiť
DR. MÜLLER Tea Tree Oil šampón proti lupinám 200 ml

8,20 € s DPH

Dr. Müller Pharma

Dostupnosť: Skladom

Tea Tree Oil Šampón proti lupinám je vhodný k šetrnému, napriek tomu však efektívnemu obmedzenie tvorby lupín a regeneráciu vlasov namáhaných pri farbení, trvalej či fénovaní. V prvej fáze odstráni lupiny a nečistoty a v druhej fáze napomáha obmedzovať a kontrolovať bakteriálnu aktivitu, ktorá spôsobuje tvorbu lupín. Je účinný aj v boji proti všetkým, všiam lonovým a iným vlasovým parazitom, likviduje aj hnidy. Možno ho tiež použiť ako prevenciu proti kliešťom.
Chráni vlasy pred mechanickým poškodením a všeobecne zvyšuje ich odolnosť voči negatívnym vonkajším vplyvom. Zanecháva vlasy jemnejšie, žiarivejšia a poddajnejšie.
Dávkovanie: Aplikujte primerané množstvo šampónu na mokré vlasy, jemne vmasírujte až do vytvorenia peny, nechajte pôsobiť aspoň 5 minút a potom vlasy dôkladne opláchnite.
Balenie: 200 ml

Predná česká firma Dr. MÜLLER PHARMA, pôsobiace na domácom trhu deväť rokov, ponúka stále sa rozširujúce rady produktov, ktoré poskytujú pohladenie pre kožu, vlasy, tvár, pery, nohy aj ruky. Niektoré prípravky Dr. Müller Pharma obsahujú jedno z najsilnejších prírodných antiseptík - olej čajovníka austrálskeho, známeho pod anglickou skratkou TTO (Tea Tree Oil), iné panthenol, koenzým Q10, vitamíny, biely ichtamol či Chlorophyl. Výrobky Dr. Müller Pharma, ktoré majú charakter kozmetických prípravkov, sú posúdené Národným referenčným centrom pre kozmetiku Štátneho zdravotného ústavu v Prahe a sú podrobené testom dermálnej dráždivosti, cytotoxicity a mikrobiálne nezávadnosti.

Dodávateľ: Dr. Müller Pharma s.r.o., U mostíky 182, 503 41, Hradec Králové - Pouchov

Napísať recenziu

Dr. Müller Pharma Tea Tree Oil šampón proti lupinám 200 ml

Dr. Müller Pharma Tea Tree Oil šampón proti lupinám 200 ml

DR. MÜLLER Tea Tree Oil šampón proti lupinám 200 ml

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť