Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Natura Siberica Vitamínový šampón - Zamrznuté bobule 400 ml

Copenhagen Vitamínový šampón - Zamrznuté bobule Zväčšiť
Vitamínový šampón bol vyvinutý špeciálne pre mastné vlasy, ktorý čistí a zanecháva ich svieže a zdravé .

7,88 € s DPH

Natura Siberica

Dostupnosť: Skladom

Kľukva je bohatým zdrojom vitamínov A, B1, B2, antioxidantov a polynenasýtených mastných kyselín, ktoré vyživujú vlasy, doplňujú im vlhkosť a živiny, navracajú vlasom zdravie a lesk. Brusnica obsahuje organické kyseliny, triesloviny a vitamíny A a E, ktoré poskytujú prirodzenú rovnováhu vlasovej pokožke. Omega 6 je biologicky aktívna zložka, ktorá pomáha obnoviť vlasovú štruktúru a robí vlasy silnejšie a zdravšie. PP vitamín pomáha vlasom absorbovať maximálne množstvo živín.
Spôsob použitia: Šampón naneste na navlhčené vlasy a končekmi prstov jemne masírujte až kým sa nevytvorí pena. Opláchnite a celý postup poprípade opakujte.
Objem: 400ml
Zloženie: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, LaurylGlucoside, CocamidopropylBetaine, GlycerylLinoleate, GlycerylOleate, GlycerylLinolenate, Niacinamide, VacciniumMacrocarpon Fruit Extract, RubusChamaemorus Fruit Extract, RubusIdaeus Fruit Extract*, VacciniumVitis-Idaea Seed Oil, Stearyl Citrate, Sodium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, L-Menthol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, CI 16035

Natura Siberica využíva úžasné vlastnosti sibírskych bylín a rastlín, a prenáša všetku ich silu, na zachovanie mladosti a krásy pleti a vlasov. Všetky naše byliny sú zozbierané ručne. V našich laboratóriách študujeme ich jedinečné vlastnosti, aby sme dosiahli maximálny účinok. Vývojári kozmetiky Natura Siberica vykonávajú výskumné expedície a hľadanie najlepších liečivých zložiek pre starostlivosť o pleť.

Výrobky spĺňajú európske štandardy kvality organickej kozmetiky, čo je potvrdené mnohými prestížnymi certifikátmi (ICEA, ECOCERT, COSMOS STANDARD, BDIH). Natura Siberica - nie je len prírodná kozmetika alebo len bylinná kozmetika. Je to prvá certifikovaná organická kozmetika v Rusku. A naozaj fungujúce.

Dodávateľ: Antim Plus s.r.o., Lyčkovo námestie 508/7, 18600 Praha 8

Napísať recenziu

Natura Siberica Vitamínový šampón - Zamrznuté bobule 400 ml

Natura Siberica Vitamínový šampón - Zamrznuté bobule 400 ml

Vitamínový šampón bol vyvinutý špeciálne pre mastné vlasy, ktorý čistí a zanecháva ich svieže a zdravé.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť