Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Soaphoria Carbone čistiace mydlo s aktívnym uhlím 110 g

Soaphoria Carbone čistící mýdlo s aktivním uhlím 110 g Zväčšiť
Čistiace mydlo je určené k starostlivosti o problematickú pleť. Jeho obzvlášť jemné zloženie je postavené na báze organických olejov. Aktívnymi zložkami výrobku je práve aktívne uhlie a čajovníkový olej.

5,42 € s DPH

Soaphoria

Dostupnosť: Skladom

Aktívne uhlie vyrábané šetrným spôsobom vzhľadom k životnému prostrediu z udržateľných surovín predstavuje mikroporéznou sorbent, ktorého štruktúra a vysoká špecifická povrchová plocha perfektne absorbuje nečistoty a nadbytočný kožný maz. Rakytníkový olej pomáha zmierňovať zápalové stavy a má preventívne účinky. Svoju účinnosť získava vďaka svojim biologicky aktívnym zložkám, ako sú flavonoidy, nazývané vitamín P; karotenoidy a karotén; kyselina listová; vitamíny A, E, K a provitamín D (rastlinné steroidy); fytoncyty; triesloviny, minerálne soli (železo, bór, mangán); organické kyseliny (vínna, jablčná) a nenasýtené mastné kyseliny (napr. kyselina oleínová). Čajovníkový olej v jeho čistej, 100% forme pôsobí antisepticky. Okrem toho je pri správnom dávkovaní hypoalergénne. Denné používanie výrobku napomáha k odstráneniu prejavov akné, regeneráciu pokožky. Vďaka odstraňovanie nežiaducich nečistôt a mastnoty tiež zabraňuje tvorbe akné. Obsahuje prírodné oleje, ktoré zabezpečia jemné a hĺbkové prečistenie pokožky. Navyše ju zvláčňujú, bez toho aby zostávala mastná.
Produktová rada Carbone sa výborne hodí na mastnú pleť so sklonom k ​​tvorbe akné.
Unikátny, ručne vyrobené mydlo na báze najkvalitnejších organických olejov, masiel a rastlinného glycerínu. Starostlivo vybrané esenciálne oleje a prírodné arómy, blahodarné byliny a výťažky, ako aj iné aktívne zložky dodávajú každému produktu jedinečnosť a podčiarkujú jeho funkciu. V neposlednom rade fascinujúca vôňa mydiel pripomínajú flóru jednotlivých regiónov našej vlasti ale aj iných častí sveta. Mydlá jemne očistí a ošetrí celé telo bez jeho vysušovaniu. Zvláčňujú pokožku a viažu do nej vlhkosť, poteší tak nielen telo, ale aj myseľ a dušu.
Bez sulfátov, glykolov, silikónov, ropných derivátov, živočíšnych tukov, parabénov a konzervačných látok, umelých farbív a parfumácie.

Zloženie: Aqua (voda), Cocos nucifera Oil (kokosový olej) *, Olea Europaea Fruit Oil (olivový olej) *, Glycerín (glycerín rastlinného pôvodu) *, Sucrose (sacharóza) *, Decyl Glucoside (povrchovo aktívna zložka rastlinného pôvodu), Activated Charcoal (aktívne uhlie) *, Melaleuca Alternifolia Leaf Extract (čajovníkový olej) *, Hippophae Rhamnoides Oil (rakytníkový olej) *, Sodium Chloride (kuchynská soľ) *, Citric Acid (kyselina citrónová) *, Sodium Citrate (citrát trisodný), Iron Oxide * Certifikovaná organická zložka

Použitie: Výrobok držte v dlani a krúživými pohybmi pod tečúcou vodou vhodnej teploty vytvorte penu, následne opláchnite. Určené pre každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste, pri teplote do + 35 ° C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívajte na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek je vopred odstráňte). Pokiaľ dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Pred prvým použitím sa odporúča vykonať tzv. Patch test, tj. Aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästie a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

Balenie: 110 g ± 5%

Naším cieľom je vyrábať kvalitné produkty, ktoré reprezentujú našu vlasť a poukazujú na jej vzácnu biodiverzitu. Produkty, na ktoré môžeme byť právom hrdí aj v zahraničí. Ale tým najhlavnejším je poukázať na skutočnosť, že domáce výrobky sú najcennejšie. Snažíme sa pomáhať nášmu hospodárstvu kúpi surovín od domácich dodávateľov. Uprednostňujeme balenie do sklenených nádob a zaviedli sme tiež recyklačný program.

Dodávateľ: Aenea s.r.o. (Výrobca), Zelená 273/36, 079 01 Veľké Kapušany

VEGAN Ano

Napísať recenziu

Soaphoria Carbone čistiace mydlo s aktívnym uhlím 110 g

Soaphoria Carbone čistiace mydlo s aktívnym uhlím 110 g

Čistiace mydlo je určené k starostlivosti o problematickú pleť. Jeho obzvlášť jemné zloženie je postavené na báze organických olejov. Aktívnymi zložkami výrobku je práve aktívne uhlie a čajovníkový olej.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť