Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Alpecin Hyposensitiv šampon 250 ml

Alpecin Hyposensitiv šampon 250 ml Zväčšiť
Šampón bol výskumným oddelením spoločnosti Dr. Wolffa vyvinutý špeciálne pre nadmerne citlivú vlasovú pokožku. Tento šampón je vhodný dokonca aj pre osoby s neurodermitídou (atopický ekzém).

8,54 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

Šampón Alpecin Hyposensitiv účinne rieši problém oslabenej ochrannej bariéry vlasovej pokožky. Umývacie substancií šampónu sú obzvlášť jemné takzvané glukózovej tenzidy, ktoré vlasovú pokožku pri umývaní vlasov nadmerne nezaťažujú, ale naopak podporujú jej prirodzenú schopnosť regenerácie a hydratujú ju.
Šampón Alpecin Hyposensitiv je ideálny pre svrbiacu pokožku hlavy a taktiež pre stareckou vlasovú pokožku, pomáha predchádzať podráždeniu a šupinateniu, zmierňuje pocity napätia vlasovej pokožky. - bez konzervačných látok, neparfumované, žiadne farbivá, vhodné aj pre osoby s atompickým ekzémom
Receptúra ​​Hyposensitiv šampónu bola vyvinutá špeciálne pre veľmi citlivú pokožku hlavy. Hyposensitiv šampón je vhodný aj pri ekzémoch. Extrakt z šalvie a účinné látky z harmančeka (bisabolol) upokojujú pokožku a predchádzajú jej podráždeniu. Posilňujú odolnosť vlasovej pokožky a podporujú jej prirodzené funkcie. Vlasová pokožka sa tak aj pri každodennom umývaní dostáva opäť do zdravej rovnováhy.
Jemný umývací komplex obsahujúci glukózovej tenzidy čistí vlasovú pokožku veľmi šetrne a prispieva k jej hydratáciu. Výťažky zo šalvie a bisabolol (účinná látka obsiahnutá v harmančeka) vlasovú pokožku upokojujú a predchádzajú jej podráždeniu; posilňujú kožnú ochrannú bariéru a podporujú prirodzené funkcie vlasovej pokožky, ktorá si aj pri každodennom umývaní vlasov zachováva svoju zdravú rovnováhu. Alpecin hyposensitivní šampón nanesieme na mokré vlasy a jemne vmasírujeme. Potom dôkladne opláchneme.
Zloženie: Extrakt z harmančeka, extrakt zo šalvie, glukózové tenzidy.
Dávkovanie: Posilňuje odolnosť pokožky a podporuje jej prirodzené funkcie. Je vhodný na každodenné použitie. Jemné umývacie substancie udržujú v pokožke vlhkosť.
Balenie: 250 ml
Upozornenie:
Určené len na vonkajšie použitie. Uchovávajte v suchu, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, pri teplote 10-25 ° C. Chráňte pred mrazom. Ukladajte mimo dosahu detí.

"Každý je krásny svojím vlastným spôsobom, pretože vzhľad je odrazom duše. Objavte jedinečnosť - rozmaznávajte, upevňujte a ochraňujte ju." - Toto bolo krédo doktora Kurta Wolffa.

Dr. Kurt Wolff si uvedomoval, že koža a vlasy bývajú krásne, keď sú vo svojej prirodzenej rovnováhe. Táto rovnováha musí byť ochraňovaná pred negatívnymi vplyvmi - vnútornými aj vonkajšími. Koža aj vlasy sa však líšia tak ako osobnosti, ktorým patrí. Preto musí byť starostlivosť upravená na mieru špecifickým potrebám rôznych typov vlasov i kože.

Dodávateľ: DR. KURT WOLFF GMBH & CO. KG, Johanneswerkstraße 34-36, 33611 Bielefeld, Nemecko

Napísať recenziu

Alpecin Hyposensitiv šampon 250 ml

Alpecin Hyposensitiv šampon 250 ml

Šampón bol výskumným oddelením spoločnosti Dr. Wolffa vyvinutý špeciálne pre nadmerne citlivú vlasovú pokožku. Tento šampón je vhodný dokonca aj pre osoby s neurodermitídou (atopický ekzém).

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť