Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Ben & Anna Tuhý dezodorant - Indická mandarínka 60 g

Výpredaj!

Ben & Anna Tuhý dezodorant - Indická mandarínka 60 g Zväčšiť
Indická mandarínka - vôňa, ktorá v sebe snúbi zmyselnosť a kúzlo starej Indie a šťavnaté citrusy. Prepadnite jej kúzlu v podobe tohto tuhého dezodorantu od mladej nemeckej značky Ben & Anna. Vďaka obsahu bambuckého masla a jedlej sódy má dezodorant pevnú konzistenciu a veľmi dobre sa nanáša. Nezanecháva biele stopy ani lepivý pocit v podpazuší.

7,42 € s DPH

-0,87 €

8,29 € s DPH

Dostupnosť: Na dotaz

Vďaka kombinácii vybraných 100% prírodných surovín poskytujú dezodoranty Ben & Anna spoľahlivú ochranu proti telesnému pachu a potu. Balené sú do túb vyrobených z recyklovaného a ďalej recyklovateľného papiera s certifikátom FSC. Chráni teda nielen vaše podpazušie, ale aj životné prostredie!

Neobsahujú hliník ani ďalšie škodlivé látky.

Zložky:

  • Jedlá sóda bikarbóna, ktorá zaisťuje dezodoračné účinky.
  • BIO bambucké maslo, ktoré bude vašu pokožku báječne hydratovať a regenerovať.
  • BIO prášok z koreňa maranty trstinovej (čiže arrowroot) je výživný škrob, ktorý je získavaný z hľúz podzemkov tropických trvaliek. Možno ho použiť aj ako tvárový púder alebo podklad pre make-up, k vysúšaniu škvŕn a udržanie čistej pleti. V dezodorantu má za úlohu pohlcovať vlhkosť.
  • BIO kokosový olej plný antioxidantov a vitamínov A, C a E, ktoré zabraňujú starnutiu pokožky.
  • BIO slnečnicový olej vie pokožku úžasne zjemniť a zvláčniť.
  • Výlučok z Damarovníku obrovského má silný detoxikačný účinok a pomáha odstraňovať telesný zápach.
  • Extrakt zo sumachu voskové má podobnú funkciu ako včelí vosk, pôsobí ako stabilizátor a má zvláčňujúce účinky.
  • Prírodné éterické oleje dezodorantu prepožičiavajú príjemne sladkastú citrusovú vôňu.

Jedlá sóda je úžasným prostriedkom pre absorbovanie pachov a rozkladaní baktérií. V bežných konvenčných dezodorantoch túto funkciu zastávajú problematické hliníkové soli, ktoré doslova "blokujú" potné žľazy a bráni telu odvádzať škodlivé látky. Jedlá sóda pot neblokuje, ale pohlcuje ho.

Jedlá sóda môže ľuďom s citlivou pokožkou spôsobiť nepríjemné štiepanie, svrbenie a začervenanie. Ak teda máte citlivú pokožku alebo alergiu na jedlú sódu, voľte radšej dezodorant, ktorý jedlú sódu neobsahuje.

Zloženie: Sodium Bicarbonate, Butyrospermum Parkii Butter *, Maranta arundinacea Root Powder *, Zea Mays Starch, Cocos nucifera Oil *, Cetyl Alcohol, Dioktadecyl Alcohol, Helianthus annuus Seed Oil *, Coco-Caprylate / Caprate, Helianthus annuus Seed Cera, Ricinus communis Seed Oil , Shorea Robusta Resin, Rhus Verniciflua Peel Cera, Citrus reticulata Peel Oil, Caprylic / Capric Triglyceride, Rhus Succedanea Fruit Cera, Tocopherol, Ascorbyl palmitate ***, Simmondsia Chinensis Seed Oil *, Daucus Carota Sativa Root Extract *, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract **, Limonene **, Linalool ** * = z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva, ** = z prírodných éterických olejov, *** certifikovaný RSPO

Použitie: Jednoducho zatlačte prstom na spodnú časť tuby, aby sa dezodorant vysunul. Potom už len stačí naniesť tenkú vrstvu do podpazušia.

Balenie: 60 g

Ben & Anna časťou svojho zisku pravidelne prispievajú na podporu ekologického projektu One Earth - One Ocean, ktorý sa usiluje o vyčistenie oceánov, a to nielen od plastov, ale aj ropy či rôznych chemikálií.

Kto sú Ben & Anna? 

"Sme striktne vegánsky pár a vždy sme venovali pozornosť tomu, čo konzumujeme a spotrebúvame. Dlho sme hľadali vhodný dezodorant, ktorý by bol vegánsky, netestovaný na zvieratách, účinný a bez hliníka. Nakoniec sme sa ho rozhodli sami vyrobiť." Ben & Anna

Príroda je začala inšpirovať natoľko, že sa vrhli do vývoja dezodorantu, ktorý by spĺňal ich prísne požiadavky (a to nielen na zloženie, ale aj s ohľadom na prírodu a všetko živé). A tak po niekoľkých mesiacoch usilovnej práce svetlo svetla uzreli 100% prírodné a vegánskej dezodoranty balené v recyklovaných papierových obaloch. Prvé produkty doslova vznikali v ich domácej kuchyni. Po mnohých mesiacoch testovania a vývoja sa postupne presunuli do továrne certifikované pre výrobu prírodnej kozmetiky a začali sa kotúľať do všetkých kútov sveta, kde okamžite získali mnoho fanúšikov.

Na čo sa môžete u produktov Ben & Anna spoľahnúť?

Že všetky produkty neobsahujú živočíšne suroviny ani neboli testované na zvieratách - sú tak vhodné pre vegánov. Značka je certifikovaná NaTrue - čo je jeden z najprísnejších európskych štandardov pre prírodnú kozmetiku, ktorý zaručuje čisté zloženie a pre vás je garanciou kvality. Majú certifikáciu ÎÇáĎ, ktorá je poskytovaná len tým výrobcom, ktorých firemná kultúra a produktová filozofia je založená na použití prírodných zložiek. Zároveň chráni malé a stredné špecializovaných výrobcov, ich výrobné postupy a znalosti práce s prírodnou kozmetikou.

Dodávateľ: Ben & Anna, Angersbachstrasse 20, 34127 Kassel

EKO Ano
VEGAN Ano

Napísať recenziu

Ben & Anna Tuhý dezodorant - Indická mandarínka 60 g

Ben & Anna Tuhý dezodorant - Indická mandarínka 60 g

Indická mandarínka - vôňa, ktorá v sebe snúbi zmyselnosť a kúzlo starej Indie a šťavnaté citrusy. Prepadnite jej kúzlu v podobe tohto tuhého dezodorantu od mladej nemeckej značky Ben & Anna. Vďaka obsahu bambuckého masla a jedlej sódy má dezodorant pevnú konzistenciu a veľmi dobre sa nanáša. Nezanecháva biele stopy ani lepivý pocit v podpazuší.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.