Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Superionherbs Maca 90 kapsúl

Slevový kupón 2%: při koupi 2 a více produktů firmy Superionherbs: kód: Superionherbs2

Superionherbs Maca 90 kapslí Zväčšiť
Doplnok stravy. Koreň Peruánske Macy spracovaný špeciálnym procesom dehydratácie a následne trojstupňovo ošetrený vo vákuovej komore (OSS proces). prášok je štandardizovaný na koncentrácii 0,8% glukozinolátov.

18,00 € s DPH

Superionherbs

Dostupnosť: Skladom

Takmer 5000 metrov nad morom, na úpätí peruánskych Ánd, rastie Maca - afrodiziakum, užívané dávnymi Inky, s vysokou výživnou hodnotou. Koreň sa pestuje na vysokohorských planinách v Peru. Uskutočnené štúdie ukazujú, že hľuza obsahuje množstvo jódu, zinku, fosforu, železa, vitamínu B1, B2, C a E tiež vápnik. Výskumníci porovnávajúca koreň Maca s inými produktmi tvrdí, že je porovnateľná s ázijským žien - šeňom. Súčasný vedecký výskum potvrdil jej výrazný účinok na zlepšenie fyzickej a psychickej výkonnosti, predĺženie života a predovšetkým má významný vplyv na reprodukčné zdravie. Je 100% bezpečná bez vedľajších účinkov. Superionherbs Maca HP OSS powder je produkt sa vyrába s čerstvo zozbieranej Macy bez sušenia na slnku, preto aby sa zachovali všetky aktívne látky a výživové prvky. Koreň Macy je spracovaná špeciálnym procesom dehydratácie, ktorý zachováva účinné látky citlivé na vysoké teploty a dlhodobé vystavenie slnku. Vďaka tomu Maca HP OSS powder dosahuje koncentrácia 0,8% glukozinolátov, čo je o 25% viac ako bežné extrém z Macy.

Zloženie: 500 mg Maca - Lepidium meyenii Walp prášok, štandardizovaný na 0,8% glukozinolátov

Obal: HPMC rastlinná kapsule, vhodné pre vegetariánov a vegánov

Dávkovanie: Užívajte 2 kapsuly denne. 1 kapsula dopoludnia medzi jedlami, druhá večer najlepšie 3 hodiny pred spaním. Dávka sa zapíja dostatočným množstvom tekutiny (nie sú vhodné alkoholické nápoje ani mlieko). Najlepšie výsledky sú zaznamenané pri dlhodobom užívaní.

Balenie: 90 kapsúl (tj. 45 g)

Upozornenie: Doplnok stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je vhodné pre deti do 12 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Nie je určené pre deti do 3 rokov. Ukladať mimo dosahu detí. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v suchu do 25 ° C v uzavretom obale.

Sme zastúpením britskej spoločnosti Pharmacopea Ltd. Naša extrakty z medicinálnych húb pochádzajú z plantáží liečivých rastlín v oblastiach, ktoré sú vďaka čistote prírodného prostredia na zozname UNESCO - v Číne a v Tibete, v oblasti Third Pole, Tibetan Plateau. Surovina pre Chitomax pochádza z čistých oblastí polárneho kruhu, konkrétne z Grónska. Suroviny pre Fenuprim potom z Izraela. Tieto prvotriedne suroviny sa spracovávajú pomocou najmodernejších technológií. Výsledkom sú vysoko kvalitné produkty so silnou účinnosťou.

Dodávateľ: PHARMACOPEA CZ s.r.o. - zastúpenie Pharmacopea Ltd. pre SR, Medziľahlá 326/1, 19000, Praha

VEGAN Ano

Napísať recenziu

Superionherbs Maca 90 kapsúl

Superionherbs Maca 90 kapsúl

Doplnok stravy. Koreň Peruánske Macy spracovaný špeciálnym procesom dehydratácie a následne trojstupňovo ošetrený vo vákuovej komore (OSS proces). prášok je štandardizovaný na koncentrácii 0,8% glukozinolátov.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.