Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Renovality Moringový olej lisovaný za studena 100 ml

Výpredaj!

Renovality Moringový olej lisovaný za studena 100 ml Zväčšiť
Rastlinný olej lisovaný za studena. Moringou oleifera, malý, opadavý strom, pôvodom z Indie. Dosahuje výšku maximálne 15 metrov. Je považovaný za "Elixír života". Je ideálny pre vysušenú a aknóznu pleť.

16,70 € s DPH

-1,72 €

18,42 € s DPH

Renovality

Dostupnosť: Skladom

Moringový olej má v kozmetike vynikajúce výsledky. Ide o osvedčený prostriedok proti vráskam na tvári, na krku a okolo očí. Tento olej obnovuje vitalitu a pevnosť pleti a nádherne vám rozžiari tvár. Používa sa aj na akné a rôznych pigmentácie na tvári. Moringový olej je prostriedok pre vitalitu vašich vlasov a vlasovej pokožky. Vyskúšajte ju na suché, lámavé vlasy bez vitality. Súčasne pôsobí proti tvorbe lupín a proti svrbeniu hlavy.
Zloženie: Moringou oleifera Seed Oil - Moringový olej za studena lisovaný
Použitie: Používajte denne na pokožku alebo pleť. Ideálneho výsledku dosiahnete pri nočnej aplikácii po odlíčení pokožky. Odoberte z fľaštičky požadované množstvo oleja do dlane ruky, prehrejte v dlani a potom aplikujte na pleť. Votrite do kože.
Vlasové tonikum: Olejom masírujte pokožku hlavy a potom votrite do vlasov po celej dĺžke, zabaľte do uteráka a nechajte 10 minút pôsobiť, potom opláchnite. Takéto ošetrenie pomôže vlasom suchým, lámavým a bez vitality. Súčasne pôsobí proti tvorbe lupín a proti svrbeniu hlavy.
Balenie: 100 ml
Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Skladujte na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote. Po otvorení spotrebujte do 3 mesiacov.
Moringa se buďto lisuje včetně obalu - ten obsahuje více vosků a je více aromatický, tuhne již při pokojové teplotě. Obal hraje velkou roli, co se týká prospěšných látek. Nebo se lisuje bez obalu - čisté semínko - tuhne až cca při 4 °C, není tak aromatický. Vyrábíme malé šarže a vždy se snažíme, aby oleje byly čerstvé. Jedná se o rostlinný materiál, každá šarže je jedinečná. Semena se sklízí z oblastí, které jsou od sebe vzdálené tisíce km, rostou na různé půdě, je různá vlhkost, různá zralost... a to vše ovlivňuje výsledek lisování. Olej stačí dát na 5 minut na radiátor/do vodní lázně a bude zase "tekutý". 

K balenie olejov používame to najlepšie fialové sklo. Fialové sklo zaručuje bioaktívne stálosť našich výrobkov. Vplyv svetla vždy urýchľuje proces molekulárnej rozpad prírodných produktov. Fialové sklo funguje ako prirodzený filter, ktorý chráni a zlepšuje kvalitu olejov. Naše oleje majú čistý prírodný pôvod. Sú lisované za studena iba zo starostlivo vybraných rastlín, čo zaručuje aj ich perfektnú kvalitu. Obsahujú najvyššie možné množstvo bioaktívnych látok. Oleje sa výborne sa vstrebávajú. Zásadne nepridávame do našich olejov žiadne minerálne oleje, syntetické látky, konzervanty alebo farbivá.

Dodávateľ: Pharmafit Czech s.r.o., Čechova 656/24, 750 02 Přerov

Napísať recenziu

Renovality Moringový olej lisovaný za studena 100 ml

Renovality Moringový olej lisovaný za studena 100 ml

Rastlinný olej lisovaný za studena. Moringou oleifera, malý, opadavý strom, pôvodom z Indie. Dosahuje výšku maximálne 15 metrov. Je považovaný za "Elixír života". Je ideálny pre vysušenú a aknóznu pleť.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.