Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Bioaktívny omladzujúci krém 50 ml

Výpredaj!

Nobilis Tilia Bioaktivní omlazující krém 50 ml Zväčšiť
Exkluzívny ľahký krém s anti-age účinkom zvláčňuje, chráni a vyživuje zrelú pleť.

32,29 € s DPH

-5,17 €

37,46 € s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnosť: Skladom

Exkluzívne bioaktívne krém ľahkej konzistencie s omladzujúcim účinkom intenzívne stará o zrelú unavenú pleť. Krém je doslova nabitý účinnými prírodnými látkami, ktoré obnovujú jej vitalitu a dodávajú pleti novú energiu. Luxusné ošetrujúcej oleje sú lahôdkou pre pleť so stratou elasticity, najmä potom jojobový, šípkový, makadamiový a rakytníkový, zatiaľ čo kakaové maslo pleti dodáva zamatový pocit. Vďaka unikátnemu zloženiu a vysokému obsahu anti-age zložiek čisto prírodného pôvodu je bioaktívny krém významným prostriedkom v boji proti predčasnému starnutiu vašej pokožky. Zrelá pleť sa z dôvodu hormonálnych zmien stáva ochabnutú a obsiahnutý fytohormonální komplex jej tak pomáha obnoviť a udržať mladistvý vzhľad.

S veľkou jemnosťou a starostlivosťou sa krém postará aj o náročnú, suchú, dehydratovanú či ľahko podráždenú pleť po opaľovaní. Skvele totiž zaisťuje dlhodobú hydratáciu a pleť dokonale pripravuje na vplyvy okolitého prostredia. Pôsobí blahodárne na obnovu kolagénových vlákien a buniek a obmedzuje ich poškodenie. Hoci je silne výživný, veľmi dobre sa rozotiera, ľahko sa vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty. Navyše dobre chráni pokožku aj v zimných mesiacoch a je vhodným podkladom pod make-up. Nemáme to srdce dať vám odporúčania pre dennú či nočnú starostlivosť, ľahko si ho totiž zamilujete a budete po ňom túžiť stále. Vašej pleti rozhodne prospeje v každej dennej či nočnej dobe a najlepších účinkov dosiahnete v kombinácii s Bioaktívnym omladzujúcim olejom. Vznešená vôňa ruže a geránie vás vyladí a dodá vám potešenie z starostlivosti o seba.

Zloženie: Aqua (demineralizovaná voda), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový rastlinný olej v bio kvalite), Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové maslo v bio kvalite), Rosa Canina Seed Oil (šípkový rastlinný olej v bio kvalite), Caprylic / Capric Triglyceride (triglycerid kyseliny kaprylovej a kaprinovej), Butyrospermum Parkii Butter (maslo karité v bio kvalite, rastlinný tuk), Glycerín (hydratačná látka), Panthenyl Triacetate (prírodný derivát), Ethyl Linoleate (derivát mastné kyseliny linolovej), Oleyl Alcohol (mastný alkohol z rastlinných olejov, rozpúšťadlo), Tocopherol (vitamín E, antioxidant), Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate (prírodný emulgátor na báze glycerínu, glukózy a rastlinných olejov), Macadamia Ternifolia Seed Oil (makadamiový rastlinný olej), Cetyl Alcohol (stabilizátor na báze mastných alkoholov z rastlinných olejov), Dioscorea villosa (Wild Yam) Root Extract (extrakt z divokého Yamu), Glycine Soja Sterols (sójové steroly), Sodium Benzoate (benzoan sodný, konzervant pre certifikované prírodné a bio prípravky), Potassium Sorbate (sorban draselný, konzervant pre certifikované prírodné a bio prípravky), Sodium Stearoyl Lactylate (prírodné koemulgátor), Panthenol (D-Panthenol, hydratačné zložka) , Xanthan Gum (prírodný polysacharid, zahusťovadlo), Hippophae Rhamnoides Fruit Oil (rakytníkový rastlinný olej v bio kvalite), Candelilla Cera (kandelilový rastlinný vosk), Retinyl palmitate (stabilizovaný vitamín A, antioxidant), Tocopheryl Acetate (stabilizovaný vitamín E, antioxidant) , Lactic Acid (kyselina mliečna, regulátor pH), Rosa Damascena Flower Oil (éterický olej ružový z ruže damašskej), Cymbopogon Martini Oil (éterický olej palmorůžová), Pelargonium graveolens Oil (éterický olej z pelargónie vonné), Geraniol *, Citronellol *, linalool *, Eugenol *, Farnesol *, Citral *. * - z prírodných éterických olejov

Použitie: Nanášajte na pleť bežným spôsobom podľa potreby. Pre zvýšenie účinku odporúčame kombinovať s ostatnými výrobkami rady Anti-Age de luxe.

Čerpáme inšpiráciu z prírody a tradičných historických skúseností a s pokorou vyvíjame prostriedky, ktoré sú prírode a človeku čo najbližšie. Rešpektujeme individualitu osobností, ktoré sú našimi zákazníkmi a neznižujeme kvalitu kvôli cene. Prajeme všetkým našim zákazníkom, súčasným i budúcim, aby v našich výrobkoch našli potešenie tela i ducha a aby spolu s nami objavili kúzlo vôní, ktoré náš život robia bohatším.

Dodávateľ: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

BIO Ano
EKO Ano

Napísať recenziu

Nobilis Tilia Bioaktívny omladzujúci krém 50 ml

Nobilis Tilia Bioaktívny omladzujúci krém 50 ml

Exkluzívny ľahký krém s anti-age účinkom zvláčňuje, chráni a vyživuje zrelú pleť.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť