Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Arganový očný krém 15 ml

Výpredaj!

Nobilis Tilia Arganový oční krém 15 ml Zväčšiť
Zvláčňuje, hydratuje a pôsobí preventívne proti prvým vráskam.

11,63 € s DPH

-1,66 €

13,29 € s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnosť: Skladom

Rozjasnite svoj pohľad a doprajte svojim očiam jemnú starostlivosť s arganovým olejom. Arganový očný krém dopĺňa účinky nášho najobľúbenejšieho Arganového krému pri celkovej starostlivosti o pokožku tváre a opäť využíva všetkých výnimočných vlastností tohto jedinečného oleja. Extra ľahký krém zjemňuje drobné vrásky okolo očí a udržuje vašu pleť stále hebkú a plnú života. Hodí sa aj pre suchú a citlivú pleť. Obsiahnuté luxusné bio oleja vaše očné okolie chráni a spoľahlivo ho regenerujú. Každodenným používaním arganového očného krému pôsobíte aktívne proti starnutiu pleti, udržujete rovnováhu vody v pleti aj jej zdravé pH. Pokožka okolo očí tak zostáva dlhodobo hydratovaná a vláčna. Jemný krém sa skvele vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty. Nenápadná vône extraktu z kvetov tahitskej gardénie spolu s pamajorán zlepší vašu náladu, aby ste boli dobré mysli každý všedný i sviatočný deň.

Zloženie: Aqua (demineralizovaná voda);Squalane (fytoskvalan, rastlinný lipid);Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate (prírodný emulgátor na báze glycerínu, glukózy a rastlinných olejov);Glycerín (hydratačná látka);Coconut Alkanes (rastalina) (arganový rastlinný olej v bio kvalite);Sódium Anisate (anisát sodný, antimikrobiálna látka);Sódium Levulinate (levulinát sodný, antimikrobiálna látka);Butyrospermum Parkii Butter (maslo karité v bio kvalite, rastlinný tuk);Theobroma Cacao v bio kvalite);Cocos Nucifera Kernel Oil (kokosový rastlinný olej v bio kvalite);Betaine (betaín, hydratačná zložka);Sodium Hyaluronate (prírodný polysacharid);Panthenol (D-Panthenol, hydratačná zložka);Magnesium Ascorbyl , zosvetľujúca a antioxidačná zložka; vitamín E, antioxidant);Parfúm* (prírodná parfumácia z éterických olejov);Gardenia Tahitensis Flower Extract (extrakt z kvetov Gardénie tahitskej);Tocopherol (vitamín E, antioxidant);Origanum Vulgare Oil (éterický olej z dobromyseľu obyčajnej);Limonene*; Linalool*;Citronellol*. * - z prírodných éterických olejov.

Použitie: Nanášajte malé množstvo očného krému ráno a večer a jemne vklepte prstami do pokožky okolo očí. Prípadne vykonajte prsty ľahkú tlakovú masáž. Očný krém môžete používať súčasne s obkladmi očí. Je vhodný aj pod make up.

Čerpáme inšpiráciu z prírody a tradičných historických skúseností a s pokorou vyvíjame prostriedky, ktoré sú prírode a človeku čo najbližšie. Rešpektujeme individualitu osobností, ktoré sú našimi zákazníkmi a neznižujeme kvalitu kvôli cene. Prajeme všetkým našim zákazníkom, súčasným i budúcim, aby v našich výrobkoch našli potešenie tela i ducha a aby spolu s nami objavili kúzlo vôní, ktoré náš život robia bohatším.

Dodávateľ: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

BIO Ano
EKO Ano

Napísať recenziu

Nobilis Tilia Arganový očný krém 15 ml

Nobilis Tilia Arganový očný krém 15 ml

Zvláčňuje, hydratuje a pôsobí preventívne proti prvým vráskam.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.