Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Pomáda na pery ochranná 6 ml

Výpredaj!

Nobilis Tilia Pomáda na rty ochranná 6 ml Zväčšiť

Z prírodných olejov a voskov zvláčňuje, vyživuje a chráni pery.

4,92 € s DPH

-0,66 €

5,58 € s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnosť: Skladom

Prírodný základ ochrannej pomády tvorí jojobový vosk, kokosový tuk a bambucké maslo. S prídavkom ďalších prírodných voskov a lecitínu je vytvorená veľmi príjemná kompozícia, odolná ako proti vyšším teplotám, tak proti mrazu. Prírodné pomáda pery zvláčňuje, vyživuje a chráni a na perách dlho vydrží. Kompozícia éterických olejov s levanduľou, medovkou a tea tree má antimikrobiálne účinky. Pomádu možno použiť lokálne na vysušená až popraskané miesta na pokožke.
Použitie: Nanášajte na pery v silnejšej vrstve niekoľkokrát denne podľa potreby.
Zloženie: Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový rastlinný olej v bio kvalite), Cocos nucifera Oil (kokosový rastlinný olej v bio kvalite), Ricinus communis Seed Oil (ricínový rastlinný olej), Butyrospermum Parkii Butter (maslo karité v bio kvalite, rastlinný tuk) , Candelilla Cera (kandelilový rastlinný vosk), Copernicia Cerifera Cera (karnaubský rastlinný vosk), Cera Alba (včelí vosk), Lecithin (fosfolipidy), Lavandula Angustifolia Oil (éterický olej z levandule lekárskej), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (éterický olej Tea Tree , čajovníkový), Melissa Officinalis Leaf Oil (éterický olej z medovky lekárskej), Linalool *, Citral *, Geraniol *, Citronellol *, Limonene *. * - z prírodných éterických olejov
Balenie: 6 ml

Čerpáme inšpiráciu z prírody a tradičných historických skúseností a s pokorou vyvíjame prostriedky, ktoré sú prírode a človeku čo najbližšie. Rešpektujeme individualitu osobností, ktoré sú našimi zákazníkmi a neznižujeme kvalitu kvôli cene. Prajeme všetkým našim zákazníkom, súčasným i budúcim, aby v našich výrobkoch našli potešenie tela i ducha a aby spolu s nami objavili kúzlo vôní, ktoré náš život robia bohatším.

Dodávateľ: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

BIO Ano
EKO Ano

Napísať recenziu

Nobilis Tilia Pomáda na pery ochranná 6 ml

Nobilis Tilia Pomáda na pery ochranná 6 ml

Z prírodných olejov a voskov zvláčňuje, vyživuje a chráni pery.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.