Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Pomáda na opary 15 ml

Výpredaj!

Nobilis Tilia Pomáda na opary 15 ml Zväčšiť
Gélová pomáda na pery s ľaliovým extraktom, vhodná na ošetrenie oparov.

7,04 € s DPH

-0,84 €

7,88 € s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnosť: Skladom

Jemná gélová pomáda nezanecháva pocit lepkavosti a po jej aplikácii je možné použiť rúž. Hlavnou účinnou látkou je extrakt ľalie bielej, ktorý má upokojujúce a čistiace účinky, D-panthenol pery zvláčňuje a regeneruje.

Použitie: Nanášajte niekoľkokrát denne v tenkej vrstve na pery.

Zloženie: Aqua (demineralizovaná voda), Lilium candidum Flower Extract (extrakt z ľalie bielej), Propylene Glycol (rozpúšťadlo), Melissa Officinalis Herb Extract (extrakt z medovky lekárskej), Alcohol (rozpúšťadlo), Panthenol (D-Panthenol, hydratačné zložka) , trietanolamín (trietanolamín, neutralizátor), Carbomer (karbomér, gelotvornú zložka), Lavandula Angustifolia Oil (éterický olej z levandule lekárskej), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (éterický olej Tea Tree, čajovníkový), Phenoxyethanol (konzervant), Benzoic Acid (kyselina benzoová, konzervant pre certifikované prírodné a bio prípravky), Dehydroacetic Acid (kyselina dehydrooctová, konzervant), Ethylhexylglycerin (derivát glycerínu, zosilňuje konzerváciu), Polyaminopropyl biguanidy (konzervant), Limonene *, Linalool *. * - z prírodných éterických olejov

Balenie: 15 ml

Čerpáme inšpiráciu z prírody a tradičných historických skúseností a s pokorou vyvíjame prostriedky, ktoré sú prírode a človeku čo najbližšie. Rešpektujeme individualitu osobností, ktoré sú našimi zákazníkmi a neznižujeme kvalitu kvôli cene. Prajeme všetkým našim zákazníkom, súčasným i budúcim, aby v našich výrobkoch našli potešenie tela i ducha a aby spolu s nami objavili kúzlo vôní, ktoré náš život robia bohatším.

Dodávateľ: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

Napísať recenziu

Nobilis Tilia Pomáda na opary 15 ml

Nobilis Tilia Pomáda na opary 15 ml

Gélová pomáda na pery s ľaliovým extraktom, vhodná na ošetrenie oparov.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť