Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

DieNikolai Balzam na pery medovkový bozk 5 ML

Balzám na rty Meduňkový polibek 5 ml Zväčšiť
Biodynamický Medovkový bozk na pery dieNikolai je 100% prírodný balzam jedinečné konzistencie vyrobený bez akýchkoľvek emulgátorov a konzervačných látok.

10,42 € s DPH

dieNikolai

Dostupnosť: Skladom

Jedinečné zloženie prírodného balzamu Medovkový bozk od dieNikolai chráni pery pred vysušovaním, intenzívne je regeneruje a ošetruje. Tento balzam využíva najmä blahodarné účinky oleja z medovky lekárskej, ktorý je známy pre svoje antibakteriálne účinky. Vhodné pri liečbe oparov.

Intenzívna starostlivosť o pery je zaistená 65% podielom oleja z hroznových jadier, ďalej potom makovým olejom, olejom z lieskových orieškov, a včelím voskom, ktoré napomáhajú k upokojeniu suchých a popraskaných pier. Výťažok z medovky príjemne vonia a povzbudzuje, pôsobí antibakteriálne, antisepticky a pomáha hojiť rany a kožné problémy ako sú napr. Opary.

Zloženie: Olej z hroznových jadier **, včelí vosk **, olej z lieskových orieškov *, makový olej *, výťažok z medu *, medovkový olej * (* prírodné, ** biodynamické)

Garantované: Bez palmového oleja, ropných derivátov (parafínov), parabénov, silikónov a zvyškových pesticídov

Návod na použitie: Medovkový bozk od dieNikolai je vhodný na každodenné použitie, teda aplikujte na pery denne alebo kedykoľvek pri pocite suchých pier.

Balenie: 5 ml 

Zdroj: www.biodynamickakosmetika.cz

Vinárska rodina Nikolaihof pochádza z Wachau, zo slnečnej oblasti Dunaja, kde už starí Rimania pred 2 000 rokmi zakladali svoje najlepšie vinice. Z kvalitných zdrojov a s láskou k prírode sa tu už po stáročia vyrábajú vysoko kvalitné produkty. Už viac ako 40 rokov sa pritom vinárstvo Nikolaihof, ako jedno z prvých vinárstva na svete, stotožňuje s antropozofickou filozofiou doktora Rudolfa Steinera.

S certifikátom Demeter spĺňame najprísnejšie podmienky v Biodynamic na celom svete a s hrdosťou sa môžeme hlásiť k priekopníkom v oblasti kvality a trvalo udržateľného rozvoja. Biodynamické poľnohospodárstvo v Nikolaihofu nechápeme ako spôsob výroby, ale ako komplexný spôsob života, ktorý sa odráža vo všetkých oblastiach nášho bytia. Najvyšším princípom pritom je, aby sme do poľnohospodárstva vkladali čo možno najviac sily a energie. A to aj vďaka tomu, že minimálne zasahujeme do prirodzených procesov v prírode.

Dodávateľ: TCM Herbs, s.r.o., U Čierne veže 315/6, 370 01, České Budějovice - České Budějovice 1

Napísať recenziu

DieNikolai Balzam na pery medovkový bozk 5 ML

DieNikolai Balzam na pery medovkový bozk 5 ML

Biodynamický Medovkový bozk na pery dieNikolai je 100% prírodný balzam jedinečné konzistencie vyrobený bez akýchkoľvek emulgátorov a konzervačných látok.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť