Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Les Fleurs de Bach Aura parfum Stres 100 ml

Les Fleurs de Bach Aura parfum Stres 100 ml Zväčšiť
Aura parfum Stres Les Fleurs de Bach je unikátnym prepojením Bachových kvetových esencií v bio kvalite doplnených vybranými esenciálnymi olejmi.

24,75 € s DPH

Les Fleurs de Bach

Dostupnosť: Skladom

Hodí sa v momentoch, kedy vás trápi stres a potrebujete navrátiť vnútorný pokoj a celkovú pohodu. Postarajú sa o to Bachove esencie z repíka, duba, netákavky, pagaštanu, borovica, jablone či železníka, ktoré majú zlidňující účinky, pomáhajú dodať sebadôveru a pod.
Parfém vďaka Bachovým esenciám z repíka lekárskeho, duba letného, ​​netýkavky, pagaštanu konského, borovica letné, jablone a železníka lekárskeho pomáhajú uvoľňovať napätie, navracať vnútorná pokoj a celkovú pomôžem. Dodávajú toleranciu, lepšiu znášanlivosť s okolím či nezaujatý pohľad na udalosti. Používajú sa aj pre vzostup sebadôvery a bojujú proti pocitom bezradnosti. Celkovému účinku prispievajú aj esenciálne oleje, konkrétne z levandule, mäty, pelargónie a rozmarínu.

INCI: Alcohol Denat, Water (Aqua), Fragrance (Parfum), Alcohol, Aesculus Hippocastanum (White Chestnut) Flower Extract, Agrimonia Eupatoria (Agrimony) Flower Extract, Impatiens glandulifera (Impatiens) Flower Extract, Pinus Sylvestris (Pine) Flower Extract, Quercus Robur (Oak) Bud Extract, Malus Sylvestris (Crab Apple) Flower Extract, Verbena Officinalis (Vervain) Flower Extract, Linalool, Limonene, Geraniol, Coumarin

Použitie: V prípade potreby rozstrekne parfum nad hlavu (1-3 streky) a nechajte sa zahaliť vzniknutú voňavú hmlou.

Balenie: 100 ml

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie.

Francúzska spoločnosť Les Fleurs de Bach nadväzuje na poslanie a odporúčanie Dr. Bacha nechať pôsobiť Bachove kvety na človeka ako na celok zo všetkých strán. Značka vyrába a ponúka unikátny komplex produktov pre harmóniu tela, duše i mysle.

Dr. Bach našiel metódu, ktorá sa zameria na konkrétneho jedinca a príčinu jeho choroby jemnú, šetrnú a celkom jednoduchou formou. Prial si, aby jeho terapia bola dostupná čo najväčšiemu počtu ľudí a aby si každý uvedomil dôležitosť vlastnej zodpovednosti za svoje zdravie.

Vďaka intenzívnemu študovanie a skúmanie sily rastlín vybral 38 druhov kvetov, ktoré pomáhajú starať o rovnováhu emočných a fyzických síl. Z kvetov pripravil výluhy, zľahčoval ich vodou a zakonzervoval alkohol, týchto 38 elixírov pokryje všetky negatívne emócie človeka.

Dodávateľ: AMC RATIO s.r.o., Vlašská 15, Praha 1 - Malá Strana

BIO Ano

Napísať recenziu

Les Fleurs de Bach Aura parfum Stres 100 ml

Les Fleurs de Bach Aura parfum Stres 100 ml

Aura parfum Stres Les Fleurs de Bach je unikátnym prepojením Bachových kvetových esencií v bio kvalite doplnených vybranými esenciálnymi olejmi.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť