Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Terezia Company 100% Rakytníkový olej v tobolkách 60 tbl.

Náš TIP

Výpredaj!

100% Rakytníkový olej v tobolkách 60 tbl. Zväčšiť
Doplnok stravy. Terezia Rakytníkový olej  obsahuje výhradne 100% rakytníkový olej bez prímesí.  Rakytníkový olej  (Hippophae rhamnoides oil) je prírodný koncentrát vitamínov A, B1, B2, B6, D, E, F, K, P, ďalej obsahuje betakarotén, kyselinu listovú, organické kyseliny, triesloviny a minerálne soli, dôležité esenciálne mastné kyseliny omega-3, 6, 9.

16,83 € s DPH

-5,46 €

22,29 € s DPH

Terezia Company

Dostupnosť: Skladom

Je tiež zdrojom vzácnej omega-7 mastnej kyseliny, ktorá sa v prírode vyskytuje zriedka, v rakytníkovom oleji je obsiahnutá až zo 40%. Navyše je prírodným zdrojom karotenoidov a to bohatším ako jedny z najbohatších zdrojov mrkva alebo tekvica.
Zloženie:
  • Rakytník rešetliakový (Hippophae rhamnoides, 100% rakytníkový olej bez prímesí)
  • Vitamín A (retinylpalmitát, retinyl acetát)
  • Vitamín E (D-alfa-tokoferol)
Prídavné látky: Kapsula (želatína, glycerol, sorbitol, voda čistená).
Dávkovanie: Užívajte 1 kapsulu 2x denne pred jedlom po dobu 3 mesiacov. Kapsula sa prehĺta celá a zapije vodou alebo sa jej obsah vytlačí do jedla.
Balenie: 50 kapsúl + 10 kapsúl ZADARMO - dávka na 1 mesiac.
Upozornenie: Doplnok stravy. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte dennú doporučenú dávku. Nie je náhradou pestrej stravy. Uchovávajte v suchu do 25 ° C.

Spoločnosť TEREZIA COMPANY bola založená v roku 1990 a zaoberá sa vývojom, výrobou a distribúciou 100% prírodných doplnkov stravy z liečivých húb a rastlín. Našou základnou filozofiou je, aby sa výrobky dostali ku každému v čo možno najprirodzenejšej podobe, preto pri výrobe nepoužívame konzervačné látky, chemické farbivá, chuťové regulátory ani prísady alebo prímesi, ktoré zlacňujú produkty a nie sú účinnými zložkami výrobku. Naše výrobky, ktoré pochádzajú zo 100% prírodných zdrojov komplexne pomáhajú posilniť imunitu, vysporiadať sa s vírusovými ochoreniami, posilniť zdravie a psychickú pohodu. Suroviny pochádzajú z tuzemska a výhradne zo štátov Európskej únie. Všetky naše výrobky sa vyrábajú na území Slovenskej republiky s českými pracovnými silami. Kvalita surovín, priebeh výrobného procesu a hotové výrobky podliehajú kontrole podľa platných právnych noriem.

Dodávateľ: Terezia COMPANY s.r.o., Na Veselí 744/26, 140 00, Praha - Nusle

Napísať recenziu

Terezia Company 100% Rakytníkový olej v tobolkách 60 tbl.

Terezia Company 100% Rakytníkový olej v tobolkách 60 tbl.

Doplnok stravy. Terezia Rakytníkový olej obsahuje výhradne 100% rakytníkový olej bez prímesí. Rakytníkový olej (Hippophae rhamnoides oil) je prírodný koncentrát vitamínov A, B1, B2, B6, D, E, F, K, P, ďalej obsahuje betakarotén, kyselinu listovú, organické kyseliny, triesloviny a minerálne soli, dôležité esenciálne mastné kyseliny omega-3, 6, 9.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.