Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Vitaflorin 90 kapsúl

Výpredaj!

Vitaflorin 90 kapslí Zväčšiť
Doplnok stravy. Vitaflorin je bioinformačný prípravok s obsahom extraktov z rastlín a plodov bohatých na prírodné vitamíny, minerály a biologicky aktívne látky. Vitaflorin doplňuje tieto pre život nevyhnutné látky do tela pri ich nedostatku alebo zvýšenej potrebe.

17,18 € s DPH

-4,92 €

22,10 € s DPH

Energy

Dostupnosť: Skladom

Čisto prírodné extrakty z rastlín a plodov ako plnohodnotné zdroja nevyhnutných vitamínov majú oproti umelo vyrábaným vitamínom či  multivitamínovým komplexom nesporné výhody. V prírode sa jednotlivé vitamíny nachádzajú vždy v harmónii s ostatnými látkami, ktoré majú svoju nezastupiteľnú úlohu. Väčšinou sa jedná o bioflavonoidy a rozsiahlu skupinu fytofaktorů. Tie, hoci nie sú dodnes presne zmapované, sú nesmierne významné najmä kvôli synergickému efektu, ktorým posilňujú účinok, vstrebateľnosť a celkovú využiteľnosť prírodných vitamínov.

Veľmi významné je tiež to, že v prírodných zdrojoch, z ktorých sa organické vitamíny získavajú, existujú vždy v prirodzených komplexoch, teda spolu s ďalšími vitamínmi.

Vitaflorin harmonizuje predovšetkým energetickú dráhu srdca, osrdcovníka, pľúc, tenkého a hrubého čreva, ďalej dráhu žalúdka, sleziny a pankreasu, močového mechúra, pečene, žlčníka a troch žiaričov.

Zloženie v 1 kapsuli:

Rakytník rešetliakový (Hippophae rhamnoides, extrakt z plodu) 200 mg - Energia - tonus - únava, Prirodzená obranyschopnosť / imunitný systém, Normálny stav pokožky, Normálny činnosť kardiovaskulárneho systému, Normálne trávenie

Granátovník obyčajný (Marhaník obecný, Punica granatum, granátové jablko, extrakt z plodu) 50 mg

Včelia materská kašička 30 mg - Prirodzená obranyschopnosť - imunitný systém

Klanopraška čínska (Schisandra chinensis, extrakt z plodu) 20 mg - Adaptogén - stres

Dulovec čínsky (Chaenomeles cathayensis, extrakt z plodu) 20 mg

Aloe vera (Barbadensis Miller) 6 mg - Normálna hladina cukru v krvi, Prirodzená obranyschopnosť - imunitný systém, Napätie - únava, Antioxidant, Čistenie a detoxikácia, Normálny stav pokožky, Normálny činnosť gastrointestinálneho traktu

Prídavné látky: inulín, želatínová kapsula

Dávkovanie: Užívajte 1 kapsulu 1-3x denne. Po troch týždňoch užívania nasleduje jeden týždeň prestávka. Počas užívania prípravku odporúčame zvýšiť príjem tekutín. Pre optimálnu účinnosť odporúčame užívať po dobu 2-3 mesiacov.

Balenie: 90 kapsúl

Upozornenie: Doplnok stravy. Nevhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy a osoby precitlivené na včelie a sójové produkty. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrada pestrej stravy. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu a tme pri teplote 10-25 ° C.

Začiatkom 90. rokov založená česká spoločnosť ENERGY predstavuje dnes nadnárodné zoskupenie združujúce pod svojím názvom pobočky a zastúpenia v rôznych častiach sveta. Výrobky spoločnosti Energy sú vyrobené z vysoko účinných, zaručene prírodných produktov, zostavených podľa princípov starej čínskej medicíny, avšak s využitím najnovších poznatkov fytoterapie, homeopatie, kryštáloterapie a biorezonancie. Prostredníctvom vlastného výskumu zaručuje značka Energy zákazníkom čo možno najkvalitnejšie a najčistejšie výrobné postupy a v tomto smere sa už dnes radí k svetovej špičke. Po ošetrení týmito produktmi je pleť dobre zásobená kyslíkom a pestrou paletou minerálov, vitamínov a celým radom biologických látok so silným regeneračným a vitalizujúcim účinkom na bunky kože.

Dodávateľ: ENERGY GROUP, a.s., Trójska 201/39, 171 00 Praha 7

Napísať recenziu

Energy Vitaflorin 90 kapsúl

Energy Vitaflorin 90 kapsúl

Doplnok stravy. Vitaflorin je bioinformačný prípravok s obsahom extraktov z rastlín a plodov bohatých na prírodné vitamíny, minerály a biologicky aktívne látky. Vitaflorin doplňuje tieto pre život nevyhnutné látky do tela pri ich nedostatku alebo zvýšenej potrebe.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.