Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy QI coffee 100 g

Výpredaj!

Energy QI coffee 100 g Zväčšiť
Doplnok stravy. Potrebujete po ránu poriadne nakopnúť? Neviete si predstaviť, že by váš deň mal začínať bez kávy? QI coffee je viac než len káva. Výnimočnosť QI coffee spočíva v kombinácii silnej instantnej kávy s extraktmi húb reishi a cordyceps.

15,50 € s DPH

-2,61 €

18,11 € s DPH

Energy

Dostupnosť: Skladom

V QI coffee je až 10% obsahu tvorené hubami. Toto spojenie spôsobuje predĺženie povzbudzujúceho efektu kávy, ktorý vedie k väčšej vitalite, vytrvalosti všetkého druhu a predovšetkým odolnosti voči stresu. Huby navyše znižujú aciditu kávy, čo chráni pred podráždením žalúdka. Obsiahnutý kofeín v produkte podporuje čulosť a sústredenie a zaisťuje maximálny výkon a vytrvalosť. Leskokôrka lesklá zvyšuje imunitu a má pozitívny vplyv na zdravie obehovej sústavy a hladinu cholesterolu v krvi. Produkt je vhodný pre kohokoľvek, kto potrebuje okamžité povzbudenie. Nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy, kardiakov, ľudí s vysokým tlakom.

le pôsobenie TČM QI coffee ovplyvňuje meridiány Ohňa, Zem a Kovu - srdce, troch ohnísk, perikardu, pankreasu a sleziny, žalúdka a pľúc. Podporuje rýchlu regeneráciu energie.

QI coffee posilňuje jang a udržuje jin, tým zlepšuje pocit životnej sily, funkcia psychiky i tela a napomáha k otvoreniu vnímania.

Použitie: Zalejte 1-2 lyžičky kávy približne 2 dl horúcej vody s teplotou 90 ° C a dôkladne premiešajte. Kávu možno dochutiť mliekom (môže byť rastlinné). K príprave ľadovej kávy použite rovnakú dávku do studeného mlieka s tromi kockami ľadu - dôkladne pretrepte, najlepšie v šejkri. Odporúčaná denná dávka sú dva nápoje. Možno užívať dlhodobo.

Zloženie: Rozpustná sušená káva 90%, extrakt z kvasený čínskej (Cordyceps sinensis) 5%, extrakt z LESKLOKORKA lesklé (Ganoderma licidum) 5%.

Upozornenie: Doplnok stravy. Výrobok nie je vhodný pre deti. Užívanie v čase tehotenstva a dojčenia konzultujte so svojím lekárom. Doplnky stravy nie sú určené na používanie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte v suchu, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, pri teplote 10 - 25 ° C. Chráňte pred mrazom. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale.

Balenie: 100 g

Začiatkom 90. rokov založená česká spoločnosť ENERGY predstavuje dnes nadnárodné zoskupenie združujúce pod svojím názvom pobočky a zastúpenia v rôznych častiach sveta. Výrobky spoločnosti Energy sú vyrobené z vysoko účinných, zaručene prírodných produktov, zostavených podľa princípov starej čínskej medicíny, avšak s využitím najnovších poznatkov fytoterapie, homeopatie, kryštáloterapie a biorezonancie. Prostredníctvom vlastného výskumu zaručuje značka Energy zákazníkom čo možno najkvalitnejšie a najčistejšie výrobné postupy a v tomto smere sa už dnes radí k svetovej špičke. Po ošetrení týmito produktmi je pleť dobre zásobená kyslíkom a pestrou paletou minerálov, vitamínov a celým radom biologických látok so silným regeneračným a vitalizujúcim účinkom na bunky kože.

Dodávateľ: ENERGY GROUP, a.s., Trójska 201/39, 171 00 Praha 7

Napísať recenziu

Energy QI coffee 100 g

Energy QI coffee 100 g

Doplnok stravy. Potrebujete po ránu poriadne nakopnúť? Neviete si predstaviť, že by váš deň mal začínať bez kávy? QI coffee je viac než len káva. Výnimočnosť QI coffee spočíva v kombinácii silnej instantnej kávy s extraktmi húb reishi a cordyceps.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť