Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Solgar Horčík plus B6 100 tbl.

Výpredaj!

Solgar Hořčík plus B6 100 tbl. Zväčšiť
Doplnok stravy. Horčík a vitamín B6 sú nevyhnutné pre funkciu buniek, podporujú svalovú aktivitu, upokojujú nervový systém.

11,60 € s DPH

-2,40 €

14,00 € s DPH

Solgar

Dostupnosť: Na dotaz

Zloženie jednej tablety:

  • Horčík (oxid) 133,3 mg - prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy, prispieva k elektrolytické rovnováhe, prispieva k normálnemu energetickému metabolizmu, prispieva k normálnej činnosti nervovej sústavy, prispieva k normálnej činnosti svalov, prispieva k normálnej syntéze bielkovín, prispieva k normálnej psychickej činnosti, prispieva k udržaniu zdravých kostí, prispieva k udržaniu zdravých zubov, podieľa sa na procese delenia buniek
  • Vitamín B6 8,3 mg
Prídavné látky: Stearan horečnatý E470b, celulóza, kyselina stearová, celulózová guma, fosforečnan vápenatý
Dávkovanie: Tri tablety denne medzi jedlami alebo podľa rady lekára
Balenie: 100 tabliet (vhodné pre vegetariánov)
Upozornenie: Doplnok stravy. Ukladať mimo dosahu detí! Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Horčík s vitamínom B6 by nemali bez dozoru lekára užívať ľudia s Parkinzonovou chorobou. Ľudia so srdcovou atrioventrikulárny blokádou, pri užívaní liekov na srdce, wafarinu či tetracyklimu alebo pri ochorením obličiek by nemali doplnok užívať bez dohľadu lekára.

Od skromných začiatkov v East Side na Manhattane sa spoločnosť Solgar vypracovala v jednu z nejzavedenějších a najuznávanejších firiem, ktoré sa zaoberajú výskumom a výrobou nutričných doplnkov. Naše výrobky sú predávané v obchodoch so zdravými potravinami po celom svete. Spoločnosť Solgar má už od roku 1947 jasné poslanie: poskytovať spotrebiteľom výživové výrobky najvyššej kvality, predávané dôkladne preškolenými predajcovia, pre dosiahnutie optimálneho zdravia. Vďaka pozornosti, akú v našej spoločnosti venujeme aj tým najmenším detailom v každej fáze od výroby až po distribúciu, sme mohli nastaviť, dodržiavať a priebežne zvyšovať Gold Standard ™, teda "zlatý štandard" kvality a zamerať sa na detaily v neustále sa vyvíjajúcom a vysoko konkurenčnom odbore.

Dodávateľ: Vitamins Cosmetics s.r.o., K Zájezdku 54, Bystřice, 25751

Napísať recenziu

Solgar Horčík plus B6 100 tbl.

Solgar Horčík plus B6 100 tbl.

Doplnok stravy. Horčík a vitamín B6 sú nevyhnutné pre funkciu buniek, podporujú svalovú aktivitu, upokojujú nervový systém.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.