Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Superionherbs Saffron brain and neuro balancer 60 kapslí

Slevový kupón 2%: při koupi 2 a více produktů firmy Superionherbs: kód: Superionherbs2

Superionherbs Saffron brain and neuro balancer 60 kapslí Zväčšiť

Saffron - Brain and Neuro balancer Prírodný doplnok stravy určený na zmiernenie stresu, zlepšenie nálady a zvýšenie pocitu pohody. Obsahuje unikátnu synergicky pôsobiace kombinácii patentovaného extraktu šafránových stigiem (affron®), extraktu z nechtíka lekárskeho, inozitolu, a skupinu piatich B-vitamínov.

32,00 € s DPH

Superionherbs

Dostupnosť: Skladom

Pomáha vyvolávať pozitívnu náladu. Saffron brain and neuro balancer je prírodný doplnok stravy, ktorý mnohými spôsobmi dokáže zlepšiť náladu a vašu celkovú pohodu. Pomáha mierniť každodenný stres a vďaka podpore zdravého fungovania nervového systému / mozgu a normálnych psychických funkcií pomáha vytvárať pozitívnu náladu. Prispieva tiež k znižovaniu únavy a vyčerpania. Prípravok je synergickou kombináciou affronu®, štandardizovaného a patentovaného extraktu z blizen šafranu (Crocus sativus) tej najvyššej kvality zo Španielska), extraktu z nechtíka lekárskeho, inozitolu, a skupinu piatich B-vitamínov. Látky obsiahnuté v prípravku sa pri svojom účinku vzájomne podporujú.

  • prispieva k správnej funkcii psychiky
  • prispieva k normálnej mentálnej činnosti
  • prispieva k normálnej činnosti nervovej sústavy
  • prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy
  • prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému
  • prispieva k správnej tvorbe krvi prispieva k normálnemu látkovej premene homocysteínu

Zloženie: Šafran 35 mg-affron®, Nechtík lekársky extr. 100 mg, Inozitol 100mg, Vitamín B9, kyselina listová 110mcg (50% RHP), Vitamín B12 1,5mcg (60% RHP, D-Biotín 33μg (60% RHP), Niacín 12 mg (62,5% RHP), Kyselina pantoténová (50% RHP), Inulín 120 mg, Stearát horečnatý 10mg

Balenie: 60 kapsúl

Užívanie: Dospelí a deti od 12 rokov 1 tobolku denne najlepšie s jedlom.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené pre tehotné. Nie je určené pre deti do 3 rokov. Ukladať mimo dosahu detí. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C. Doplnok stravy.

Sme zastúpením britskej spoločnosti Pharmacopea Ltd. Naša extrakty z medicinálnych húb pochádzajú z plantáží liečivých rastlín v oblastiach, ktoré sú vďaka čistote prírodného prostredia na zozname UNESCO - v Číne a v Tibete, v oblasti Third Pole, Tibetan Plateau. Surovina pre Chitomax pochádza z čistých oblastí polárneho kruhu, konkrétne z Grónska. Suroviny pre Fenuprim potom z Izraela. Tieto prvotriedne suroviny sa spracovávajú pomocou najmodernejších technológií. Výsledkom sú vysoko kvalitné produkty so silnou účinnosťou.

Dodávateľ: PHARMACOPEA CZ s.r.o. - zastúpenie Pharmacopea Ltd. pre SR, Medziľahlá 326/1, 19000, Praha

VEGAN Ano

Napísať recenziu

Superionherbs Saffron brain and neuro balancer 60 kapslí

Superionherbs Saffron brain and neuro balancer 60 kapslí

Saffron - Brain and Neuro balancer

Prírodný doplnok stravy určený na zmiernenie stresu, zlepšenie nálady a zvýšenie pocitu pohody. Obsahuje unikátnu synergicky pôsobiace kombinácii patentovaného extraktu šafránových stigiem (affron®), extraktu z nechtíka lekárskeho, inozitolu, a skupinu piatich B-vitamínov.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.