Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Superionherbs triterpény Max 90 kapsúl

Doprava zadarmo

Slevový kupón 2%: při koupi 2 a více produktů firmy Superionherbs: kód: Superionherbs2

Superionherbs Triterpen Max 90 kapslí Zväčšiť
Doplnok stravy. Extrakt z Duanwood Red Reishi s vysokou koncentráciou triterpenoidov. 5 x vyššia obsah triterpenoidov než štandardné extrakt. Obsah triterpenoidov: viac než 20%, obsah polysacharidov: viac než 10%.

97,00 € s DPH

Superionherbs

Dostupnosť: Skladom

Jedná sa o extrakt z Duanwood Red Reishi s vysokým obsahom triterpenoidov. Na rozdiel od štandardných extraktov, ktoré sú vyrábané s dôrazom na vysoký obsah polysacharidov (pozri Duanwood Red Reishi Extrakt), je triterpény MAX vyrábaný práve s dôrazom na množstvo tritrepenů a je určený na ovplyvnenie špecifických funkcií organizmu. )

Terpény sa vyskytujú ako bežné látky obsiahnuté v rastlinách, hubách, zriedkavo sú akumulované a metabolizované baktériami a tiež syntetizované niektorými zvieratami. V súčasnosti je táto skupina zastúpená približne 25 000 identifikovanými zlúčeninami. Terpény možno rozdeliť podľa počtu stavebných molekúl izoprén na monoterpény, seskvi-, di-, sester-, tri-, tetra-, polyterpény a spolu so steroly tvoria rozsiahlu skupinu isoprenoidů. V poslednom desaťročí sa dostala pre svoje rôznorodé biologické účinky do popredia záujmu početná skupina cyklických triterpenoidních zlúčenín. V súčasnosti sa do nej zaraďuje viac ako 4 000 rôznych látok, voľných triterpenoidov, triterpenických glykozidov (saponínov), fytosterolov, či ich prekurzorov. Okrem už spomínaných je tu ešte skupina rastlinných steroidných saponínov štruktúrne blízka cholesterolu a steroidným hormónom, hoci ich účinok (per os) nie je hormonálna. Triterpenoidy majú rad jedinečných a potenciálne využiteľných biologických účinkov. Zmienky o používaní rastlín s vysokým obsahom saponínov, či triterpenoidov môžeme nájsť už v prvých písaných herbároch. Tu spomínané rastliny (všehoj ženšenový - Panax ginseng, ling-zhi Ganoderma lucidum, jiegeng - Platycodon grandiflorum, indickej kadidlo - živice zo stromu Boswellia serrata), boli vysoko cenené a radené pre svoje široké spektrum účinkov ako panacea na ich popredné miesta.

Duanwood Red Reishi je výťažok z huby Ganoderma lucidum, obsahujúcej polysacharidy, adenozín, triterpenoidy a proteíny. Duanwood Red Reishi Extrakt sa získava z jednoročnej červenej huby - táto odroda Reishi je pestovaná na dlhých dubových kmeňoch po dobu 12tich mesiacov v čistej prírode horského masívu Wuyi na severozápade Číny. Táto oblasť je od roku 1999 pod ochranou UNESCO. Ide o oblasť nedotknutou civilizáciou, so špecifickým klímou.

Zloženie: Duanwood Red Reishi Extrakt 500mg 100% čistý extrakt (obsah triterpenoidov min. 20%, obsah polysacharidov min. 10%)

Obal: HPMC rastlinná kapsule, vhodné pre vegetariánov a vegánov

Dávkovanie: 1-2 kapsule ráno po jedle. Kapsule je najlepšie zapiť vlažnou alebo teplou tekutinou.

Balenie: 90 kapsúl x 500 mg tj. 45 g (balenie vystačí na 3 mesiace užívania)

Upozornenie: Doplnok stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené pre deti do 3 rokov. Ukladať mimo dosahu detí. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C.

Sme zastúpením britskej spoločnosti Pharmacopea Ltd. Naša extrakty z medicinálnych húb pochádzajú z plantáží liečivých rastlín v oblastiach, ktoré sú vďaka čistote prírodného prostredia na zozname UNESCO - v Číne a v Tibete, v oblasti Third Pole, Tibetan Plateau. Surovina pre Chitomax pochádza z čistých oblastí polárneho kruhu, konkrétne z Grónska. Suroviny pre Fenuprim potom z Izraela. Tieto prvotriedne suroviny sa spracovávajú pomocou najmodernejších technológií. Výsledkom sú vysoko kvalitné produkty so silnou účinnosťou.

Dodávateľ: PHARMACOPEA CZ s.r.o. - zastúpenie Pharmacopea Ltd. pre SR, Medziľahlá 326/1, 19000, Praha

VEGAN Ano

Napísať recenziu

Superionherbs triterpény Max 90 kapsúl

Superionherbs triterpény Max 90 kapsúl

Doplnok stravy. Extrakt z Duanwood Red Reishi s vysokou koncentráciou triterpenoidov. 5 x vyššia obsah triterpenoidov než štandardné extrakt. Obsah triterpenoidov: viac než 20%, obsah polysacharidov: viac než 10%.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.