Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

MycoMedica Shiitake 90 kapsúl

Výpredaj!

Shiitake 90 kapslí Zväčšiť
Doplnok stravy. Shiitake (húževnatec jedlý) je pre svoj vysoký obsah aminokyselín, vitamínov a minerálov nazývaná kráľovnou medzi hubami alebo elixírom života.

23,00 € s DPH

-5,90 €

28,90 € s DPH

MycoMedica

Dostupnosť: Skladom

Shiitake (húževnatec jedlý, Lentinula edodes) má domovinu v Ázii, kde je tiež využívaná v gastronómii. Hovorí sa, že jej chuť je 4-10x koncentrovanejšie ako u iných húb, Shiitake je teda vhodná na dochutenie mäsa, polievok, omáčok či do šalátov. Shiitake je drevokazná stopkovýtrusá huba rastúce na opadaných stromoch či pňoch.

V Japonsku rozoznávajú dva typy Shiitake, viac cenený Donko s uzavretým klobúčikom a Koshino, ktorý má klobúčik otvorený. V dnešnej dobe sa Shiitake pestuje komerčne v kontrolovaných pěstírnách, pretože dopyt po nej je obrovská. Prvé zmienky o Shiitake pochádzajú z obdobia pred 2000 rokmi v dielach čínskej medicíny.

O Shiitake sa hovorí, že je "kráľovnou medzi hubami" či "elixír života", k čomu ju predurčuje jej zloženie. Shiitake je veľmi bohatá na potrebné esenciálne aminokyseliny, minerálne látky aj vitamíny skupiny B a tiež provitamín D2. Ďalšími látkami, ktoré je možné nájsť v Shiitake sú napr. Purínový alkaloid eritadenin, polysacharidy - beta glukány, kam sa radí Lentinan ai.

Vďaka spracovaniu metódou dvojitej extrakcie ponúkame vysoko kvalitné výťažok z Shiitake v ideálnom pomere účinných látok pre najlepšie výsledky: 30% polysacharidov (min. 300mg / g)

Zloženie v 1 kapsuli: Shiitake (húževnatec jedlý, Lentinula edodes) 100% čistý extrakt - 500mg

Prídavné látky: rastlinné kapsule, inak bez pomocných látok, aditív a konzervantov

Dávkovanie:

  • zvýšená dávka: 3-10 kapsúl denne (je vhodné poradiť sa s lekárom či praktikom čínskej medicíny)
  • bežná dávka: 1-2 kapsule denne
  • odporúčame užívať vždy 5 dní v týždni a 2 dni vynechať
  • kapsule užívajte na lačno (min. 30 minút pred jedlom či 60 minút po jedle), zapite vodu alebo slabým zeleným čajom
  • pri užívaní vitálnych húb odporúčame zvýšiť príjem vitamínu C, ktorý zvyšuje vstrebateľnosť účinných látok. Napríklad vo forme extraktu brazílskej čerešne Aceroly.
Balenie: 90 kapsúl á 500mg extraktu
Upozornenie: Doplnok stravy. Nie je určený pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Produkt neslúži ako náhrada pestrej stravy. Neobsahuje efedrín, kofeín, lepok, konzervačné látky, farbivá ani cukor.

Firma MycoMedica predáva extrakty z húb s maximálnym podielom polysacharidov. Odborným konzultantom MycoMedica je prof. Ing. Pavel Valíček DrSc., Významný európsky botanik zameraný na rastliny Ázie. Na všetky produkty sú vykonávané v renomovanej a nezávislej nemeckej laboratóriu testy na ťažké kovy, pesticídy, mikrobiologické testy, DNA, testy na rádioaktivitu, množstvo polysacharidov.

Dodávateľ: TCM POINT s.r.o., Masarykovo námestie 18, 549 54, Police nad Metují

VEGAN Ano

Napísať recenziu

MycoMedica Shiitake 90 kapsúl

MycoMedica Shiitake 90 kapsúl

Doplnok stravy. Shiitake (húževnatec jedlý) je pre svoj vysoký obsah aminokyselín, vitamínov a minerálov nazývaná kráľovnou medzi hubami alebo elixírom života.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.