Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

TML Mumio Zlaté 60 tablet

Výpredaj!

Mumio Zlaté 60 tablet Zväčšiť

Doplnok stravy. Mumio je prírodný komlex obsahujúci cenné organické látky, najmä bielkoviny. Užíva sa napríklad pri oslabení organizmu.

14,20 € s DPH

-0,80 €

15,00 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

Zmena konzistencie mumia nie je na závadu (to znamená roztečenej). Je to taktiež uvedené na škatuľke. Mumio sa takmer okamžite rozpúšťa aj telesným teplom (na dlani). Je to prirodzená vlastnosť mumia a podľa toho tiež spoznáte kvalitne spracované mumio (bez chemických prísad).

Odporúčame teda mumio uchovávať v chladničke alebo v mrazničke.

Zloženie: Mumio 200 mg v 1 tablete.

Dávkovanie: 1 tableta denne počas 3 - 4 týždňov. Kúru možno zopakovať po 4 mesiacoch.

Balenie: 60 tablet

Upozornenie: Nie je určené pre deti. Ustanovená denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výrobok nie je určený na používanie ako náhrada pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Zmena konzistencie mumia nie je závadou.

TML vyhľadáva a dováža perly prírodných produktov vychádzajúce z ľudovej múdrosti a liečiteľstvo overené stáročnou praxou. Ponúka širokú paletu bylinných sirupov, štiav, bezkonkurenčná staroslovanský nealkoholický nápoj - kvas, prírodnú kozmetiku, masti a potravinové doplnky, čaje zo vzácnych bylín Altaja a Bajkalu. Všetko začalo v roku 1995, kedy začala skupinka nadšencov voziť z Ruska bylinné prípravky a extrakty pre svojich známych a priateľov. Tieto "dovozy", často sprevádzané dobrodružnými prvky, vyvolali nebývalý záujem a prípravky sa začali dostávať do rúk ľuďom aj mimo tohto okruhu. V roku 1997 sa rovnaká skupinka so svojimi priateľmi rozhodla dovozy zoficiálnit a rozšíriť sortiment. Akciová spoločnosť, ktorá vznikla, dostala názov TML.

Dodávateľ: TML, a.s., Francúzska 379/45, 602 00, Brno - Zábrdovice

Napísať recenziu

TML Mumio Zlaté 60 tablet

TML Mumio Zlaté 60 tablet

Doplnok stravy. Mumio je prírodný komlex obsahujúci cenné organické látky, najmä bielkoviny. Užíva sa napríklad pri oslabení organizmu.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.