Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Starlife SQUALENE 60 tobolek

Výpredaj!

Squalene Star 60 tobolek Zväčšiť
Výživový doplnok. 

29,00 € s DPH

-7,00 €

36,00 € s DPH

Starlife

Dostupnosť: Skladom

Žraloky sú pravdepodobne najdlhšie žijúcimi stavovcami na Zemi, zatiaľ čo iné druhy fauny vymizli. Tento predátor si počas svojho dlhého vývoja vytvoril dokonalý imunitný systém, ktorý mu pomáha prekonať a prežiť aj tie najväčšie nástrahy prírody a človeka. Žralok prakticky nikdy neochorie zhubným ochorením, je odolný proti všetkým infekčným ochoreniam a prípadné zranenia sa mu hoja veľmi rýchlo. Žraloky, žijúci vo vodách, v ktorých boli vykonávané jadrové výskumy, neochoreli rakovinou ani neboli inak poškodení. Vedci sa pokúsili naočkovať žraloka rakovinovými bunkami a privodiť mu ochorenie, ale márne, pokusy skončili pre žraloka víťazne, neochorel. Žraloky obvykle umierajú starobou a ich jediným nepriateľom je človek. Po celé stáročia používali národy severu Európy olej zo žraločej pečene. Skvelých regeneračných schopností žraločej pečene si všimli tamojší rybári. Zistili, že olej, ktorý získavali z pečene žraloka a uchovávali v špeciálnych kožených vakoch, urýchľuje hojenie kože, ďalej celkovo posilňuje organizmus, zmierňuje opuchy a zápaly. Poznamenali tiež lepšiu kondíciu tých, ktorí olej pravidelne užívali. Týchto skúseností využili začiatkom dvadsiateho storočia japonskí vedci, ktorí izolovali z pečene žraloka účinnú látku a nazvali ju alkyglycerolov. Olej zo žraločej pečene obsahuje nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny A, E a D, squalamin a alkyglycerolov. SQUALENE STAR je vhodný doplnok najmä pre osoby žijúce v nepriaznivých pracovných a životných podmienkach.
Zloženie 2 mäkkých kapsúl: Olej zo žraločej pečene 1.000 mg (obsahuje minimálne 20 % alkylglycerolu). Želatínová mäkká kapsula.
Doporučené dávkovanie1 mäkká kapsula 2× denne
Obsah: 60 sfg
Upozornenie: Výživový doplnok. Nevhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Uchovávajte mimo dosahu a dohľadu malých detí. Skladujte a po otvorení uchovávajte na suchom a tmavom mieste. Výživový doplnok sa nesmie používať, ako náhrada rozmanitej stravy. Minimálna trvanlivosť: do dátumu uvedeného údajom EXP na hornej strane obalu.

Filozofiou Spoločnosti STARLIFE je si nebol Ludo zdravšiu a kvalitnejšími cestu životom. Zakladateľom a majiteľom Spoločnosti Starlife je Robert Změlík, olympijský víťaz v desaťboji z Barcelony, ktory sa na základe vlastných úspešných skusenost rozhodol vytvoriť široký sortiment účinných doplnkovú stravu. Produkty ŠÚ určené pre každého, kto si chce udrží Dobrú kondíciu, silu a vytrvalosť, kto si chce cielene uchovať skvelé zdravím a zlepšiť životné štýl seba ai svojim blízkym. Špičková kvalita produktov Spoločnosti Starlife je založená na unikátnej technológie spracovaním, ktora zaručujú maximálnu vstrebateľnosť obsiahnutých Latok (92-95%). Pre pulovr nebo vesta produkty je charakteristická vysoká účinnosť bez Nežiaduci vedľajších účinkovať a rýchly nástup účinkovať. Na Užívaním produktov nevzniká návyk. S pomocou produktov Spoločnosti Starlife dokáže Ľudský organizmus dosiahnuť harmóniu vo vsetkych Troch oblastiach - fyzickej, psychickej a emocionálnej. Základná rada produktov je zloženie z prírodných ingredienciám, ktorych dokonalá vyváženosť bola overená storočnými skusenost filozofia činskej dynastie Ming a umocnená východnej múdrosti, s poznatkami Najnovší vedeckých štúdií. Účinky produktov ŠÚ dlhotrvajúce a pretrvávajú ai po skončení ich používaním. Užívaním produktov Spoločnosti Starlife sa organizmus doslova Nabite energiu.

Dodávateľ: STARLIFE s.r.o., Husovo námestie 1702, 253 01, Hostivice

Napísať recenziu

Starlife SQUALENE 60 tobolek

Starlife SQUALENE 60 tobolek

Výživový doplnok. 

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.