Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Salvia Paradise Dračia krv - kvapky 50 ml

Výpredaj!

Salvia Paradise Dračí krev - kapky 50 ml Zväčšiť
Doplnok stravy. Sangre de Drago (Dračia krv) je čistý kvapalný latex z peruánskeho stromu Croton lechleri, ktorý v Peru a iných častiach Južnej Ameriky používajú ako riešenie napríklad kožných problémov.

16,17 € s DPH

-0,04 €

16,21 € s DPH

Salvia Paradise

Dostupnosť: Skladom

Spektrum použitia dračej krvi je veľmi široké. Latex je zbieraný za úsvitu, vyteká pri poranení stromu. Miazgu strom vylučuje na svoju obranu a k hojeniu, čo objavili aj tamojšie domorodci a v tomto zmysle ju začali užívať. Naši civilizáciu s dračou krvou zoznámil španielsky kňaz, otec Banebé Cobo, okolo roku 1600. Popísal predovšetkým jej pozitívne vlastnosti s využitím v miestnom tradičnom liečiteľstve. Možno ju užívať zvonka aj vnútorne.

Vonkajšie použitie: Pre svoje analgetické a antivirotické účinkami je užitočná pri rôznych druhoch poranení. Urýchľuje podporu hojenia a zacelenie rán. Zároveň chráni pred vniknutím infekciou. Veľmi dobrá je odozva pri potieraní, vyplachovanie alebo kloktanie v prípade napadnutia mandlí či pri zanietenie ústnej dutiny, zubov a pod. Dobré skúsenosti sú s reakciou aj u bradavíc, ktoré zvonka potierame. Uľaví po bolestivom bodnutí hmyzom.

Vonkajšie: Na výplach úst a kloktanie použijeme 30 kvapiek a kloktáme 3-5 × denne. Pri napadnutí či zanietenie mandlí nanesieme na vatovú tyčinku a mandle potierame. Pri výskyte bradavice túto prelepíme nasiaknutú náplastí a necháme úplne vstrebať. Opakujeme 1-3 dni. Bradavice by sa mala sama vylúpnuť. Pri rezných poraneniach, škrabancoch a pri ďalších kožných problémoch aplikujeme priamo na postihnuté miesto. Po troch týždňoch prerušíme podávania.

Vnútorne: 15 kvapiek rozpustíme v 100 ml vody a užívame 3 × denne.

Zloženie: 100% miazga zo stromu Croton lechleri, bez alkoholu či iných aditív

Pôvod: Peru

Balenie: 50 ml

Upozornenie: Doplnok stravy. Nie je vhodné užívať v čase tehotenstva a v období, keď chcú ženy otehotnieť. Pred použitím pretrepte. Neobsahuje žiadne pridané konzervačné látky. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrada pestrej stravy. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte pri teplote 10-25 ° C. Chráňte pred mrazom.

Myslíme, že dávka 5 kvapiek ktorú odporúčajú českí výrobcovia, nie je dostatočná. Aj v zahraničí je používané min. 10 kvapiek 2-3 krát denne. Myslíme, že zle stanovené dávkovanie slovenských dodávateľov vychádza z odporúčaní, ktoré sa vyskytuje na mnohých zahraničných serveroch. Je tu však popisovaný extrakt SP-303, ten sa ale na slovenskom trhu nevyskytuje.

Ako u všetkých prírodných látok, aj u dračej krvi môže vzniknúť alergická reakcia, preto sa odporúča na max. Dávkovanie 15 kvapiek 3 × denne prejsť postupne a pred užívaním si urobiť test znášanlivosti. Dve kvapky dračej krvi rozotrieme na zápästie alebo lakeť, ak miesto nezačne svrbieť či sa neobjaví alergická reakcia, môžeme bez obáv užívať.

Surovina na prípravu bylinkového čaju - nálevu a na vonkajšie použitie

Salvia Paradise je rodinná firma zaoberajúca sa dovozom bylín a ich spracovaním do rastlinných prostriedkov na podporu zdravia a zdravého životného štýlu. Vlastný e-shop a s ním aj možnosť podeliť sa o svoje vedomosti ohľadom bylín a ich užívanie pre podporu zdravia spustili v roku 2008.

Prečo nakupovať u Salvia Paradise®?

Nákup kvalitných surovín od pestovateľov, Niekoľkonásobná kontrola surovín, BIO certifikácia, Systém HACCP, Vlastné výrobné priestory, Široké možnosti užívania, Neustály vývoj

Dodávateľ: Salvia Paradise s.r.o., Zaječov 396, 26763 Zaječov

Napísať recenziu

Salvia Paradise Dračia krv - kvapky 50 ml

Salvia Paradise Dračia krv - kvapky 50 ml

Doplnok stravy. Sangre de Drago (Dračia krv) je čistý kvapalný latex z peruánskeho stromu Croton lechleri, ktorý v Peru a iných častiach Južnej Ameriky používajú ako riešenie napríklad kožných problémov.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.
  • 08. 04. 2024
    • spolahlivost, cena