Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Skeletin set 405 tabliet

Náš TIP

Výpredaj!

Skeletin 3set Zväčšiť
Doplnok stravy. Skeletin je bioinformačný prípravok s obsahom unikátnych prírodných látok zaisťujúce optimálnu kĺbovú výživu. Podporuje normálnu funkciu pohybového a oporného aparátu.

55,00 € s DPH

-17,00 €

72,00 € s DPH

Energy

Dostupnosť: Skladom

Zloženie v 1 kapsuli:

Prášok zo sépiovej kosti 123 mg

Kolagén 64,58 mg

Rybí olej 43,05 mg

Žihľava dvojdomá (Urtica dioica, extrakt) 18,45 mg - Normálna činnosť cievnej sústavy, Vylučovanie vody z organizmu, Normálna činnosť kardiovaskulárneho systému, Normálna činnosť obličiek - vylučovanie, Vitalita - energia, Osvieženie tela, Normálny stav kĺbov, Prirodzená obranyschopnosť - imunitný systém , Normálna funkcia prostaty, Normálna funkcia dýchacieho systému, Obsahuje minerály, železo, Normálny stav kože
Ruža šípová (Rosa canina, extrakt) 12,3 mg - Antioxidant, Normálna činnosť močového mechúra a obličiek, Normálne trávenie, Prirodzená obranyschopnosť - imunitný systém, Normálna funkcia dýchacieho systému, Normálny stav kĺbov

Šípek

Mangán 3 mg - Prispieva k normálnemu energetickému metabolizmu, Prispieva k udržaniu zdravých kostí, Prispieva k normálnej tvorbe spojivových tkanív, Prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom

Prídavné látky: sójový olej (plnivo), želatína (materiál kapsule), glycerín (zahusťovadlo), voda, lecitín (emulgátor), včelí vosk (plnivo)

Dávkovanie: Užívajte 2-2-1 kapsule denne, najlepšie po jedle. Po troch týždňoch užívania nasleduje jeden týždeň prestávka.

Balenie: 3x135 kapsúl

Upozornenie: Doplnok stravy. Nevhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy a osoby precitlivené na včelie, sójové a morské produkty. Počas užívania prípravku odporúčame zvýšiť príjem tekutín. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrada pestrej stravy. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu a tme pri teplote 15-25 ° C.

Začiatkom 90. rokov založená česká spoločnosť ENERGY predstavuje dnes nadnárodné zoskupenie združujúce pod svojím názvom pobočky a zastúpenia v rôznych častiach sveta. Výrobky spoločnosti Energy sú vyrobené z vysoko účinných, zaručene prírodných produktov, zostavených podľa princípov starej čínskej medicíny, avšak s využitím najnovších poznatkov fytoterapie, homeopatie, kryštáloterapie a biorezonancie. Prostredníctvom vlastného výskumu zaručuje značka Energy zákazníkom čo možno najkvalitnejšie a najčistejšie výrobné postupy a v tomto smere sa už dnes radí k svetovej špičke. Po ošetrení týmito produktmi je pleť dobre zásobená kyslíkom a pestrou paletou minerálov, vitamínov a celým radom biologických látok so silným regeneračným a vitalizujúcim účinkom na bunky kože.

Dodávateľ: ENERGY GROUP, a.s., Trójska 201/39, 171 00 Praha 7

Napísať recenziu

Energy Skeletin set 405 tabliet

Energy Skeletin set 405 tabliet

Doplnok stravy. Skeletin je bioinformačný prípravok s obsahom unikátnych prírodných látok zaisťujúce optimálnu kĺbovú výživu. Podporuje normálnu funkciu pohybového a oporného aparátu.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.