Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Epivet šampón 200 ml

Výpredaj!

Epivet 200 ml Zväčšiť
Epivet je prírodný šampón pre bežnú údržbu srsti všetkých druhov zvierat, ktoré znášajú kúpanie.

8,70 € s DPH

-2,40 €

11,10 € s DPH

Energy

Dostupnosť: Skladom

Zloženie:
Aqua, Decyl Glucoside, jablčný ocot (Acetic acid), Cocamidopropyl betaine, Disodium cocoamphodiacetate, Extractum herbarum (Pulmonaria officinalis extract, Rosa centifolia flower extract, Cinchona calisaya bark extract, Sophora japonica fruit extract, Verbascum thapsus extract, Zingiber officinale root extract, Cetraria Islandica extract, Tussilago farfara flower extract, Galeopsis segetum extract, Glycyrrhiza glabra root extract, Hyssopus officinalis herb extract, Thymus vulgaris extract, Aralia cordata extract, Curcuma longa root extract, Equisetum arvense extract, Origanum vulgare extract, Plantago lanceolata leaf extract, Tropaeolum majus seed extract, Althaea rosea kvet extract), Parfum, Xylitol, Xanthan gum, Cellulose gúm, Hydroxyetyl ​​urea, Geraniol, D-limonene, Linalool, Citronellol, rosmarino extract (cineol, camphre, pinén, limonén), Quaternium-15
Dávkovanie:
Naneste trochu šampónu na mokrú srsť a dobre do nej votrite. Nechajte pôsobiť cca 2 minúty a potom dôkladne opláchnite vodou. Ak šampón málo pení, je srsť príliš mastná. V tom prípade celý postup ešte raz zopakujte.
Balenie: 200 ml
Upozornenie:
Určené len na vonkajšie použitie. Šampón je nutné zo srsti dobre vymyť. Odporúčame spotrebovať do 3 mesiacov po otvorení. Ukladajte mimo dosahu detí. Bezprostredne po umytí je srsť príliš pevná, ešte len ďalší deň sa dostáva do výstavnej kondície. Neničí vonkajšie parazity, iba zabraňuje ich inváziu po dobu až 14 dní. Pri vniknutí do oka je nutné dobre vymyť, aj keď spočiatku nedráždi. Výrobok skladovať v suchu a tme, uchovávajte pri teplote 10-25 ° C a chráňte pred mrazom.

Začiatkom 90. rokov založená česká spoločnosť ENERGY predstavuje dnes nadnárodné zoskupenie združujúce pod svojím názvom pobočky a zastúpenia v rôznych častiach sveta. Výrobky spoločnosti Energy sú vyrobené z vysoko účinných, zaručene prírodných produktov, zostavených podľa princípov starej čínskej medicíny, avšak s využitím najnovších poznatkov fytoterapie, homeopatie, kryštáloterapie a biorezonancie. Prostredníctvom vlastného výskumu zaručuje značka Energy zákazníkom čo možno najkvalitnejšie a najčistejšie výrobné postupy a v tomto smere sa už dnes radí k svetovej špičke. Po ošetrení týmito produktmi je pleť dobre zásobená kyslíkom a pestrou paletou minerálov, vitamínov a celým radom biologických látok so silným regeneračným a vitalizujúcim účinkom na bunky kože.

Dodávateľ: ENERGY GROUP, a.s., Trójska 201/39, 171 00 Praha 7

Napísať recenziu

Energy Epivet šampón 200 ml

Energy Epivet šampón 200 ml

Epivet je prírodný šampón pre bežnú údržbu srsti všetkých druhov zvierat, ktoré znášajú kúpanie.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť