Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Akné pleťová voda 500 ml

Výpredaj!

Nobilis Tilia Akné pleťová voda 500 ml Zväčšiť
Prírodné sila klinčekov šetrne tonizuje mastnú a problematickú pleť

13,96 € s DPH

-2,04 €

16,00 € s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnosť: Skladom

Vylepšená receptúra ​​obľúbenej pleťovej vody klinčekovej je teraz súčasťou nového radu Starostlivosť pri aknóznej pleti.

Pleťová voda s obsahom éterického oleja z klinčekov a ďalšími prírodnými látkami, ako je extrakt z maliníka a ríbezlí, hĺbkovo čistí mastnú a problematickú pleť so sklonom k ​​akné. Jej každodenné používanie upokojuje podráždenia, regeneruje, znižuje tvorbu nadmerného kožného mazu a vznik komedónov. Svieža bylinná vôňa posilňuje vitalitu a odolnosť proti stresu.

Použitie: Pleťovú vodu naneste na kozmetický tampón a dočistite tvár, krk i dekolt. Používajte každý deň v kombinácii s ďalšími prípravkami tejto rady. Pleťovú vodu môžete využiť aj na lokálnej obklady akné.
Tip na pleťovú masku: Akné pleťovú vodu zmiešajte s Francúzskym zeleným ílom, zmes naneste na tvár a nechajte pôsobiť aspoň 15 minút, potom zmyte. Používajte 1-2x týždenne. (Detailné informácie nájdete pri výrobku Francúzsky zelený íl)

Prírodné látky obsiahnuté vo vode môžu časom dozrievať a na svetle zhnednúť, prípadné zafarbenie preto nie je na závadu.

Komu urobí radosť: Každému, kto chce šetrne starať o svoju mladistvú či zrelú pleť s prejavmi akné. Vedomie správnej starostlivosti a viditeľné výsledky zlepšenie stavu pleti vám dodajú pocit sebadôvery a pozitívneho naladenia.

Zloženie: Aqua (demineralizovaná voda), Glycerín (hydratačná látka), Aloe Barbadensis Leaf Juice (šťava z listov aloe pravé), Panthenol (D-Panthenol, hydratačné zložka), Sodium Benzoate (benzoan sodný, konzervant pre certifikované prírodné a bio prípravky) , Potassium Sorbate (sorban draselný, konzervant pre certifikované prírodné a bio prípravky), Lactic Acid (kyselina mliečna, regulátor pH), Rubus idaeus Leaf Extract (extrakt z listov maliníka), Ribes nigrum Leaf Extract (extrakt z listov čiernych ríbezlí), Hydrolyzed alginát (oligoalginát z morských rias), Eugenia Caryophyllus Leaf Oil (éterický olej z listov klinčekovca vonného), Zinc Sulfate (síran zinočnatý, antimikrobiálne účinky), Lactic Acid (kyselina mliečna, regulátor pH), Eugenol *. * - z prírodných éterických olejov

Balenie: 500 ml

Čerpáme inšpiráciu z prírody a tradičných historických skúseností a s pokorou vyvíjame prostriedky, ktoré sú prírode a človeku čo najbližšie. Rešpektujeme individualitu osobností, ktoré sú našimi zákazníkmi a neznižujeme kvalitu kvôli cene. Prajeme všetkým našim zákazníkom, súčasným i budúcim, aby v našich výrobkoch našli potešenie tela i ducha a aby spolu s nami objavili kúzlo vôní, ktoré náš život robia bohatším.

Dodávateľ: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

EKO Ano

Napísať recenziu

Nobilis Tilia Akné pleťová voda 500 ml

Nobilis Tilia Akné pleťová voda 500 ml

Prírodné sila klinčekov šetrne tonizuje mastnú a problematickú pleť

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.