Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy QI collagen 150 g

Výpredaj!

Energy QI collagen 150 g Zväčšiť
Doplnok stravy. Veľmi účinný kolagénový nápoj vďaka zosilnenému efektu pôsobeniu 3 zložiek. Obsahuje bioaktívne morský kolagén I. a II. typu doplnený o ajurvédsky bylinný komplex a prírodný vitamín C z extraktu aceroly.

23,00 € s DPH

-7,60 €

30,60 € s DPH

Energy

Dostupnosť: Skladom

Kolagén patrí ku stredovej Zemi - Zem, ktorá zaisťuje samotný život. Nesie so sebou premeny Zeme, zabezpečuje vlhkosť, kyprosť, plnosť, pohyb. Stredová Krajina obsahuje 50% jangu a 50% jinu, vytvára harmóniu v orgánoch aj v našom živote. Dlhodobé užívanie QI Collagen sa tak odrazí nielen na kožu a kĺboch, kde by sme jeho účinky mali spoznať najskôr, ale sľubuje nám harmonizáciu celého organizmu.

Podľa TČM QI Collagen ovplyvňuje predovšetkým energetické dráhy žalúdka, pankreasu a sleziny, srdca, osrdcovníka a troch ohnísk. Významným efektom je vzájomné vyrovnávanie jangových a jinových meridiánov, teda meridiánov tzv. Párových orgánov.

Použitie: Dve zarovnané čajové lyžičky (5 000 mg) rozpustite v 200 ml (alebo viac) vlažnej vody.
Najlepší účinok dosiahnete pomalým popíjaním v priebehu niekoľkých hodín.
Na dosiahnutie bežného účinku postačí užiť raz denne, pre zvýšenie efektu dvakrát, rozdelené na dopoludňajšie a popoludňajšie dávku. Možno užívať dlhodobo. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.

Zloženie: Islandský kolagén I. a II. typu, extrakty z plodu aceroly, koreňa kurkumovník dlhého (Curcuma longa), kadidlovníka pilovitého (Boswellia serrata) a plodu morušovníka bieleho (Morus alba).

  • Boswelia serrata (kadidlovník) udržiava optimálne zdravie kostí a kĺbov,
  • Curcuma longa (kurkumovník) napomáha zdravie pokožky a jej mladistvému ​​vzhľadu.
  • Zvlášť starostlivo vybraný kolagén pochádza z voľného hlbokomorského výlovu z chladných vôd v okolí Islandu.

Upozornenie: Doplnok stravy. Výrobok nie je vhodný pre deti. Užívanie v čase tehotenstva a dojčenia konzultujte so svojím lekárom. Doplnky stravy nie sú určené na používanie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte v suchu, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, pri teplote 10 - 25 ° C. Chráňte pred mrazom. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale.

Balenie: 150 g

Začiatkom 90. rokov založená česká spoločnosť ENERGY predstavuje dnes nadnárodné zoskupenie združujúce pod svojím názvom pobočky a zastúpenia v rôznych častiach sveta. Výrobky spoločnosti Energy sú vyrobené z vysoko účinných, zaručene prírodných produktov, zostavených podľa princípov starej čínskej medicíny, avšak s využitím najnovších poznatkov fytoterapie, homeopatie, kryštáloterapie a biorezonancie. Prostredníctvom vlastného výskumu zaručuje značka Energy zákazníkom čo možno najkvalitnejšie a najčistejšie výrobné postupy a v tomto smere sa už dnes radí k svetovej špičke. Po ošetrení týmito produktmi je pleť dobre zásobená kyslíkom a pestrou paletou minerálov, vitamínov a celým radom biologických látok so silným regeneračným a vitalizujúcim účinkom na bunky kože.

Dodávateľ: ENERGY GROUP, a.s., Trójska 201/39, 171 00 Praha 7

Napísať recenziu

Energy QI collagen 150 g

Energy QI collagen 150 g

Doplnok stravy. Veľmi účinný kolagénový nápoj vďaka zosilnenému efektu pôsobeniu 3 zložiek. Obsahuje bioaktívne morský kolagén I. a II. typu doplnený o ajurvédsky bylinný komplex a prírodný vitamín C z extraktu aceroly.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.