Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

EkoMedica Kolagén 500 ml

Výpredaj!

EkoMedica Kolagén 500 ml Zväčšiť
Doplnok stravy. Kolagén je tekutý doplnok stravy s obsahom hydrolyzovaného kolagénu v originálnej zmesi s horčíkom, kyselinou hyalurónovou a vitamínom C, s príchuťou manga.

15,85 € s DPH

-3,69 €

19,54 € s DPH

EkoMedica

Dostupnosť: Skladom

Kolagén patrí k vláknitým bielkovinám a tvorí základnú zložku spojivových tkanív, tj.chrupavek, kĺbov, väzov a šliach, kože, vlasov a nechtov. Kyselina hyalurónová je tiež látka telu vlastná, tvorí súčasť tkanív, nervových vlákien, sklovca, kože a synoviálnej tekutiny v kĺboch, vypĺňa medzibunkovej priestory. Vitamín C podporuje tvorbu kolagénu pre normálnu funkciu ciev, kostí, chrupaviek, zubov, ďasien a kože. Horčík prispieva k udržaniu zdravých kostí a zubov, aj normálnej činnosti svalov, pomáha znižovať mieru únavy a vyčerpania.

Zloženie: Hydrolyzovaný kolagén (marine Collagen) (výrobok z rýb) 800mg, mango (prírodná aróma), kyselina hyalurónová 60 mg, vitamín C (kyselina L-askorbová) 300 mg (tj. 378% RHP *), horčík (mliečnan horečnatý) 130 mg (tj. 37% RHP *) v 30 ml výrobku. * RHP = referenčná hodnota príjmu

Dávkovanie: 15 ml 2 x denne, ráno a popoludní po jedle, zapiť tekutinou.

Skladovanie: V tme a suchu pri teplote do 250 C. Chráňte pred svetlom. Po otvorení skladujte v chladničke v pôvodnom obale.

Balenie: 500 ml

Upozornenie: Doplnok stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Výrobok nie je určený na užívanie ako náhrada pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Výrobok nie je určený pre deti do 3 rokov. Ukladajte mimo dosahu detí. Po otvorení spotrebujte do 21 dní. Produkt je stabilizovaný len pasterizáciou. Pred použitím pretrepte.

Farba, vôňa i chuť výrobku sa môže v rôznych šaržiach meniť, čo nie je na závadu jeho kvality.

Spoločnosť EkoMedica Czech, s.r.o. bola založená s cieľom priniesť zákazníkom produkty, ktoré sú pre ľudský organizmus maximálne šetrné a najlepšie vstrebateľné, bez vedľajších účinkov.

Všetky produkty EkoMedica sú vyrábané podľa vlastných receptúr a za najprísnejších noriem, bez konzervačných látok, prídavkov cukrov a farbív.

Naša technológia šetrné pasterizácie umožňuje zachovať vlastnosti aktívnych rastlinných zložiek a vysokú úroveň naturálnych vitamínov. Neustále reagujeme na požiadavky trhu a vedľa ponuky prírodných štiav ponúkame aj oleje a produkty v kapsuliach.

Dodávateľ: EkoMedica Czech, s.r.o., Sokolská trieda 1615/50, 702 00 Ostrava

Napísať recenziu

EkoMedica Kolagén 500 ml

EkoMedica Kolagén 500 ml

Doplnok stravy. Kolagén je tekutý doplnok stravy s obsahom hydrolyzovaného kolagénu v originálnej zmesi s horčíkom, kyselinou hyalurónovou a vitamínom C, s príchuťou manga.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť