Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Dr. Müller Pharma Vaginálny gél s tea tree olejom 7x 7,5 g

Vaginální gel s tea tree olejem 7x 7,5 g Zväčšiť
Tea Tree Oil vaginálny gél je určený pre intímnu hygienu.

14,20 € s DPH

Dr. Müller Pharma

Dostupnosť: Skladom

Stará sa o vonkajšie genitálie ženy pri problémoch prejavujúcich sa svrbením, pálením alebo suchosťou v intímnych partiách. K tým najčastejšie dochádza v súvislosti s antibiotickou liečbou, zmenou kvality vody, používaním mydla a sprchovacích gélov alebo pri zmene sexuálneho partnera. Prípravok Tea Tree Oil vaginálny gél obsahuje 4-Terpineol, destilovanú účinnú zložku oleja čajovníka austrálskeho alebo ak Tea Tree Oil. Destiláciou sú odstránené dráždivé a potenciálne alergénne zložky. Tea Tree Oil gél možno tiež použiť ako lubrikačný a odporúča sa ho používať pred a po návšteve bazénov a kúpalísk.
Zloženie: Čajovníkový strom (Kajeput střídavolistý, Melaleuca alternifolia, Tea Tree Oil)
Prídavné látky: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor oil, Dehydroxanthan gúm, Lactic acid
Dávkovanie: Používajte 1-2x denne do vymiznutia ťažkostí. Odstráňte uzáver vaginálneho aplikátora. V polohe ležmo vložte aplikátor čo najhlbšie do pošvy a stlačením vytlačte obsah tuby. Aplikátor vytiahnite za stáleho stlačenia tuby, aby sa nenasal späť jej obsah. Po aplikácii zostaňte ešte niekoľko minút ležať na chrbte, aby gél rovnomerne pokryl sliznicu pošvy.
Balenie: 7 túb s vaginálnym aplikátorom po 7,5 g
Upozornenie: Určené len na vonkajšie použitie. Pri výskyte nežiaducich účinkov alebo iných nezvyčajných reakcií sa poraďte o ďalšom užívaní lieku s lekárom alebo lekárnikom. Nenahrádza antikoncepciu. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Nepoužívajte, ak je obal porušený. Ukladajte mimo dosahu detí.

Predná česká firma Dr. MÜLLER PHARMA, pôsobiace na domácom trhu deväť rokov, ponúka stále sa rozširujúce rady produktov, ktoré poskytujú pohladenie pre kožu, vlasy, tvár, pery, nohy aj ruky. Niektoré prípravky Dr. Müller Pharma obsahujú jedno z najsilnejších prírodných antiseptík - olej čajovníka austrálskeho, známeho pod anglickou skratkou TTO (Tea Tree Oil), iné panthenol, koenzým Q10, vitamíny, biely ichtamol či Chlorophyl. Výrobky Dr. Müller Pharma, ktoré majú charakter kozmetických prípravkov, sú posúdené Národným referenčným centrom pre kozmetiku Štátneho zdravotného ústavu v Prahe a sú podrobené testom dermálnej dráždivosti, cytotoxicity a mikrobiálne nezávadnosti.

Dodávateľ: Dr. Müller Pharma s.r.o., U mostíky 182, 503 41, Hradec Králové - Pouchov

Napísať recenziu

Dr. Müller Pharma Vaginálny gél s tea tree olejom 7x 7,5 g

Dr. Müller Pharma Vaginálny gél s tea tree olejom 7x 7,5 g

Tea Tree Oil vaginálny gél je určený pre intímnu hygienu.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.